reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

kasia - ja przy młodej nie korzystałam z czegoś takiego tylko jak coś to bujałam ją w foteliku samochodowym ;-) a potem siedziała w krzesełku do jedzenia (miało pasy)

atram - wózki fajne tylko jak na mój gust mają za małe przednie kółeczka, w sniegu bedzie Ci ciężko je prowadziś, natomiast nie radzę kupować spacerówki z kubełkowym siedzeniem (ta ostatnia) bo dziecko nie da rady Ci się w niej normalnie zdrzemnąć :tak:

No z tym śniegiem w Anglii nie ma się co martwić, jest go jak na lekarstwo :-)

reklama
polecam lezaczek
czesto sadza sie w nie dzieci, potem sluza jako krzeselko do karmienia, poki dzieci dobrze nie siedza
bujaczka tez fajna ale raczej u mnie bylaby na drugim miejscu

ataram ja tez odradzam kubelkowa spacerowke

Kasia ja miałam przy Domelu huśtaweczkę (dostałam na baby shower więc darowanemu koniowi no wiesz co) - służyła krótko, a potem kupiliśmy taki jak twój pierwszy vi strasznie sobie go chwalę.:tak::tak::tak:

A wózeczek super

reklama

ja mam podobne sandałki i polecam, szczególnie na te upały.. ja w balerinkach już nie pochodę bo puchnę.

a co to są szpilki :eek:

miłka to są takie buty.. wiem że ciężko to sobie wyobrazić ale one mają no to.. jak to się nazywa.. aaa obcas :-D

o przepraszam, dwa posty po sobie napisałam ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry