reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

cytryna wiem wiem, tylko tego koloru tam na razie nie mają na stanie, ale tam czaje właśnie

Miłka no za cały zestaw właśnie ale oferta kończy się za 6 dni a my na najbliższe 2 miesiące mamy plany remontowe nie wózkowe więc jeszcze kilka razy podskoczy albo i spadnie.

reklama
Ale to jest extraśne :-)

A mi się trafiła okazja i moze wcześnie ale....
zakupiłam wózek =D
Graco Quatro De Luxe
razem z wkładka dla niemowlaka i nosidełkiem (fotelikiem samochodowym)
i wszystkimi innymi dodatkami =]

Za jedyne.... 150zł :tak:
To chyba okazja.
:-p
A to nosidełko - fotelik to byłamoja najwieksza zmora!
Najbardziej mi na tym zależało
i poczułam taką ulgę jak kupiłam całość ze aż brak słów =]

interes życia :-D:-D:-D

A mi sie udalo dzis wylicytowac na ebay ta biedronke - mate do zabawy za 9£ :-):
Light & Sound Playmat & Gym - Lotty Ladybird - Your Favourites - Mamas & Papas

fantastyczna ta biedrona :tak::tak::tak:

Karola ja nie moge włączyc tego łóżeczka :zawstydzona/y:

Witam Was,
Jestem Sierpniową mamą 2009,a teraz Sierpniową mamą 2011( choć juz wiadomo,ze do sierpnia na bank nie dotrwam...)
Mam do sprzedania klika ciążowych ciuchów,które juz mi sie nie przydadzą,a szkoda zeby leżały tak w szafie bo są bardzo fajne.
A oto moja oferta:
Płaszczyk HM, beżowy z podszewką w krateczkę,pasem,któy mozna dowolnie wiązać lub nie używać go wcale;-),rozmiar z metki L. Płaszczyk jest cienki taki typowo wiosenno,późno letni czy nawet wczesno jesienny. Do niedawna widziałam go ciagle w HM-ie:) na wieszaku

Sukienka HappyMum,z delikatnej,przyjemnej bawełny,z pasem ktory tez można wiazać wedle uznania lub wcale nie uzywać,skienka jest baaardzo wygodna a za razem mozna ją załozyc na jakieś większe wyjście,bo jest naprawde bardzo efektowna.Romiar z metki M.

Spódnica HM,rozmiar z metk M,jest to po prostu jeansowa mini,jest zdecydowanie przed kolano,ale można sie także bezpiecznie w niej schlać gdyz aż tak krótka na szczescie nie jest...;-). To także aktualna kolekcja HM

Bluzeczka Mothercare,rózowa,rękaw 3/4,rozmiar z metki 12,EUROPEJSKIE 40. Przyjemny,delikatny,lekki materiał,bardzo komfortowa w noszeniu.

Ja gwarantuję,ze stan ubrań jest IDEALNY,czyli nie noszą śladów używania,plam,przetarc itp. Ubrania były noszone jedynie sporadycznie.

Pozdarwiam Was serdecznie,a wszelkie pytania kierujcie do mnie na PW,

Natt:)

reklama
Do góry