reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Werka a ile taki?szkoda że jeszcze rączki regulowanej nie ma bo ja kurdupel i zawsze z rękami prawie nad głową prowadziłam wózek :-)

Werka a ile taki?szkoda że jeszcze rączki regulowanej nie ma bo ja kurdupel i zawsze z rękami prawie nad głową prowadziłam wózek :-)

Sivi ja go sobie w polsce zamowilam od mamy znajomego. Ja tez nie jestem wysoka mam zaledwie 160:) I wozek jest niski o dziwo, bo nie chcialam wielkiego bo ja sama drobna, regulacja jest bo moj chlop ma 180:)
Wozek kosztuje 1400zl z fotelikiem ze wszystkim + wysylka do angli 150zl:) ja rozgladalam sie w angli za wozkami ale tamten z polski najbardziej mi sie podoba. Bardzo ladnie sie sklada, jest lekki ze moja mama cytuje " smialo wniose go na IIIpietro:)"

ja dzisiaj mialam maraton po sklepach z wozkami

obejrzalam 4 modele
w mamas and papas
model rubix
Rubix 3 in 1 - Liquorice - Prams & Pushchairs - Mamas & Papas
i sola
Sola 2 in 1 - Orchid - Prams & Pushchairs - Mamas & Papas

a w mothercare
spin
Mothercare Spin from the Mothercare Other pages range - Pushchairs, Car Seats, Nursery Furniture, Baby & Maternity Clothes
i quinny
Quinny Buzz Pushchair - Rocking Black : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

i powiem tak, cala juz glupia jestem
w pl jak bylam ogladalam rowniez mutsy transporter, ale juz wiem ze go nie chce

i teraz musze cos wybrac z tych
dla mnie najwiekszymi faworytami sa spin i solo
spin jest zawalisty jesli chodzi wlasnie o przekladke raczki , wystarczy przekrecic raczke i juz mamy dziecko przodem do siebie , nic nie musimy przepinac

za to solo przepina sie bardzo szybko i sprawie, jes tmega lekki
mozna nim krecic jedym paluszkiem , jest taki zwrotny
oba maja mega recenzje...

powiem wam ze mam łeb jak sklep
czasami to by sie przydalo wroci do czasow gdzie w sklapach byly 2 wozki i albo wybralo sie jeden albo drugi, a nie ze ma sie przed oczami 100 modeli i trzeba cos wybrac ... masakra

kasiadz jak dla mnie to pierwszy bujaczek jest najlepszy,bo najdłuzej posłuży dziecku:)

ja z doświadczenia obstawiam leżaczki. Genialne są.

ja dzisiaj mialam maraton po sklepach z wozkami

obejrzalam 4 modele
w mamas and papas
model rubix
Rubix 3 in 1 - Liquorice - Prams & Pushchairs - Mamas & Papas
i sola
Sola 2 in 1 - Orchid - Prams & Pushchairs - Mamas & Papas

a w mothercare
spin
Mothercare Spin from the Mothercare Other pages range - Pushchairs, Car Seats, Nursery Furniture, Baby & Maternity Clothes
i quinny
Quinny Buzz Pushchair - Rocking Black : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

i powiem tak, cala juz glupia jestem
w pl jak bylam ogladalam rowniez mutsy transporter, ale juz wiem ze go nie chce

i teraz musze cos wybrac z tych
dla mnie najwiekszymi faworytami sa spin i solo
spin jest zawalisty jesli chodzi wlasnie o przekladke raczki , wystarczy przekrecic raczke i juz mamy dziecko przodem do siebie , nic nie musimy przepinac

za to solo przepina sie bardzo szybko i sprawie, jes tmega lekki
mozna nim krecic jedym paluszkiem , jest taki zwrotny
oba maja mega recenzje...

powiem wam ze mam łeb jak sklep
czasami to by sie przydalo wroci do czasow gdzie w sklapach byly 2 wozki i albo wybralo sie jeden albo drugi, a nie ze ma sie przed oczami 100 modeli i trzeba cos wybrac ... masakra

No właśnie, a człowiek sie głowi i nie może się zdecydować :-) Mi się ten Spin strasznie podoba - wiazualnie oczywiście

kasia - ja przy młodej nie korzystałam z czegoś takiego tylko jak coś to bujałam ją w foteliku samochodowym ;-) a potem siedziała w krzesełku do jedzenia (miało pasy)

atram - wózki fajne tylko jak na mój gust mają za małe przednie kółeczka, w sniegu bedzie Ci ciężko je prowadziś, natomiast nie radzę kupować spacerówki z kubełkowym siedzeniem (ta ostatnia) bo dziecko nie da rady Ci się w niej normalnie zdrzemnąć :tak:

reklama
Do góry