reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

jagmar bardzo podobają mi się te lustrzane naklejki...ciekawe jak będą prezentować sie w rzeczywistości...

Domiś ma w pokoju samochody wyścigowe na ścianach

reklama
Małka też myślałam o tapecie właśnie z tego sklepu tylko, chciałam zrobić pasek na jedna albo dwie grubości na jednej ścianie. Twoja tez jest fajna ale mi w oko ta wpadła Tapeta winylowa LOLIPOP 4111-50 ERGIS - Tapety, Tapety i dekoracja ściany, Dekoracja w sklepach Leroy Merlin
muszę się na coś zdecydować bo do niej koty raczej nie będą pasować. może coś takiego w paski Tapeta winylowa na flizelinie OSLO 42530 BN INTERNATIONAL - Tapety, Tapety i dekoracja ściany, Dekoracja w sklepach Leroy Merlin
chociaż ta jest ostra

Hej fakt są paski a za pierwszym razem pokazały mi się jakieś kwiatki żółto pomarańczowe. Już nie pierwszy raz BB płata mi figla :)
a kocurki muszą być i już, może będą zwisać z pólek

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry