reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

madzilka to napisz co cie interesuje bo jest duzo sklepow z tania odzieza dziecieca jak Kik, Zeemann, Wolworth
poza tym c&a, h&m ale to jest tez w PL
a firmowki to wlasnie raczej esprit, oliver
najlepiej przyjechac tu pod koniec lipca kiedy sa przeceny w sklepach
a wozek jaki znalazlas?

reklama
Ooo kobitki widzę że zakupy pełna parą :-D:-D:-D pamiętam jak w 1 ciąży też juz działałam zakupowo :-D...teraz to zero zapału hihihih, a sama myśl o "przystosowaniu" mieszkania do nowego lokarora mnie przeraża - przemeblowanie, komódka na ubranka - cała logistyka :-D:-D:-D

A ja wczoraj zamowilam sobie na urodzinki (B. mi zafundowal :-) ) kojec motherhood. Ciekawe jak sie sprawdzi. Na razie ciagle budze sie w nocy bo spie na plecach i odwracam sie na bok.

Ja też teraz podchodzę do tego bardziej luzacko w pierwszej ciąży szybciej zabrałam się za szykowanie wyprawki :-D w wakacje zacznę jakieś zakupy teraz remont więc nawet nie ma gdzie tego upchać :tak:

Hehe ja tez jeszcze nie mam kompletnie nic dla dzidziusia i nawet o tym jeszcze nie mysle.W pierwszej ciazy po pierwszym usg czyli od 12 tyg robilam zakupy.Dzidzia w polowie rzeczy nie chodzila bo nie zdarzyla haha.Wozek tez jakos wczesnie kupowalam jak w Pl bylam.Mysle ze teraz mnie ominie goraczka zakupowa tym bardziej jak corka by byla bo mam strasznie duzo rzeczy po mlodej.

madzilka wozek rewelacyjny

reklama
Do góry