reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Ja na razie nic nie kupuję jeszcze, chcę poczekać do połówkowego, żeby mi już pewniejsza płeć podali, ale za to mam pytanie do mamuś z Niemiec- czy warto się tam wybrać na zakupy ciuchowe dla dzieciaczka (to w sumie pytanie głównie do Klementinki bo się zastanawiałam nad wypadem do tego outletu koło Berlina, a widzę, że Ty z tamtych okolic). Niektóre rzeczy są tańsze w Polsce, ale zawsze mi się zdawało, że jeśli chodzi o ciuchy to czasem bardziej się opłaca "na zachód" wyskoczyć- wyprowadźcie mnie błędu, jeśli się mylę
zapraszam
jak bedziesz w okolicy to na kawke wpadnij
jezeli chcesz to mam kilka punktow w Berlinie gdzie mozna ciuszki firmowe taniej kupic, nie tylko dla dzieci
ja jestem zakupoholik internetowy, w sklepach nie umie juz kupowac

Wczoraj kuzynka dzwoni że jej mąż przywiózł na sprzedaż ciuszki dla dzieci ona już wybrała dla swojej dzidzi - rodzi za miesiąc :) no jak ja tam wpadłam w te śliczności to wyszłam z reklamówką, same białe i kremowe narazie kupiłam bo nie wiem co tam między szkitkami małymi się znajduję:)

O to Klementinka ja o namiary poprosze. Na razie tak sobie luzno mysle o tym, ale chcialabym sie wybrac. Dzieki za zaproszenie na kawke-jak powazniej zaczne myslec o wypadzie to z pewnoscia sie odezwe. Tylko wlasnie musze przemyslec czy oplaca sie taki wypad. Z Anglii zawsze wracalam z walizka fajnych ciuchow, bo wiele rzeczy wychodzilo taniej i wlasnie sie zastanawialam czy w Niemczech tez tak bedzie?

Asionek genialna ta stronka!!!

ciesze sie , ze sie podoba :)

Ja na razie nic nie kupuję jeszcze, chcę poczekać do połówkowego, żeby mi już pewniejsza płeć podali, ale za to mam pytanie do mamuś z Niemiec- czy warto się tam wybrać na zakupy ciuchowe dla dzieciaczka (to w sumie pytanie głównie do Klementinki bo się zastanawiałam nad wypadem do tego outletu koło Berlina, a widzę, że Ty z tamtych okolic). Niektóre rzeczy są tańsze w Polsce, ale zawsze mi się zdawało, że jeśli chodzi o ciuchy to czasem bardziej się opłaca "na zachód" wyskoczyć- wyprowadźcie mnie błędu, jeśli się mylę

hmmm ja mysle , ze napewno firmowe ciuszki beda tansze , u nas jest taniej ,a w De jeszcze bardziej :)
jak nie to zawsze mozesz na Ebay.de pograsowac :)

a ja kupiłam kanapę do dużego pokoju :-D to prawie jak zakupy dla dziecka ;-)

no male bedzie mialao po czym skakac w przyszlosci hehe

Wczoraj kuzynka dzwoni że jej mąż przywiózł na sprzedaż ciuszki dla dzieci ona już wybrała dla swojej dzidzi - rodzi za miesiąc :) no jak ja tam wpadłam w te śliczności to wyszłam z reklamówką, same białe i kremowe narazie kupiłam bo nie wiem co tam między szkitkami małymi się znajduję:)

gratuluje pierwszych zakuow :) moze jakas foteczka ?? ;))

Mi sie wydaje ze takie duze rzeczy typu lozeczko ,wozek sa zdeydowanie tansze w Polsce.A ciuszki to tutaj ,ale trzeba trafic.Kolomnie sa magazyny Esprit i s.Oliver ,ale ja dla malego dziecka tam nie kupuje .

reklama
Dzieki mamusie za odpowiedz. Ja myslalam o samych ciuchach wlasnie, chociaz np. znalazlam wozek taniej niz w Polsce ale to moze dlatego, ze niemieckiej firmy. Nie zalezy mi na firmowych ciuchach, ale jakos wydaje mi sie, ze tam bedzie wiekszy wybor tych lepszych gatunkowo. No nic jeszcze mam czas to przemysle, a faktycznie na tym e-bayu tez popatrze

Do góry