reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

A my kupiliśmy dwa pluszaki interaktywne z wyprzedaży za 30zł:-D biedronkę i żyrafę, małemu bardzo przypadły do gustu, naprawdę super sprawa! Jeśli macie możliwość kupić to polecam! Pisałam już o nich na początku grudnia ale wtedy kosztowały 84zł ,teraz się bardzo opłaca:tak: Reagują na płacz dziecka i same się włączają, można coś nagrać samemu:-p
Zobacz załącznik 425592

fajna ta zabawka :) gdzie ja kupilas ?? u nas pewnie nie ma :/

reklama
Bieda sklep ma promocje i jakieś wyprzedaże posezonowe i faktycznie zabawki były. Ja co prawda kupowałam podkładki do działań plastycznych dla Zosi i pudła na zabawki ale mieli pluszaki ale tych co malutka kupiła nie było. Możliwe, że do różnych sklepów rzucili różny asortyment.

Tak, kupiliśmy w biedronce, dziś nie byłam więc nie powiem czy jeszcze są czy nie, ale u nas to pozostałość po świętach więc nie we wszystkich mogą mieć;-)

Kurna moze skocze i kupie ale u nas tylko hipopotam został jasny to nie wiem czy pasuje dla chłopca nie chce z niego baby robi :p Juz i tak moja mama krzyczała ze mu rajstopy chce kupic ( i kupiłam w Lidlu sa od wczoraj za 9,99 no uroczo wyglada - oczywiscie granatowe zeby nie bylo :-))

Kurna moze skocze i kupie ale u nas tylko hipopotam został jasny to nie wiem czy pasuje dla chłopca nie chce z niego baby robi :p Juz i tak moja mama krzyczała ze mu rajstopy chce kupic ( i kupiłam w Lidlu sa od wczoraj za 9,99 no uroczo wyglada - oczywiscie granatowe zeby nie bylo :-))

Przecież ten hipopotam jest zielony, wydaje mi się ,że ma kolor uniwersalny ,zresztą jak wszystkie te pluszaki :tak:

reklama
Do góry