reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
zakupiłam dziś paczkę Huggiesów w promocji za 35,99 czyli .43 za pieluszkę i oczywiście jestem NIEZADOWOLONA!:crazy: Przemokły po 1h drzemki a co dopiero noc :confused2::no: Nie było moich pampków w promocji i musiałam kupić.
A nie wiem jak u was w biedronach ale DADY zdrożały!!! Kosztują prawie 30zł za 64 pieluszki w rozmiarze 3, ja kupuje pampki Sleep&play za 34zł a jest ich 78.
ja od początku kupuje dady za 28,99

A my kupiliśmy dwa pluszaki interaktywne z wyprzedaży za 30zł:-D biedronkę i żyrafę, małemu bardzo przypadły do gustu, naprawdę super sprawa! Jeśli macie możliwość kupić to polecam! Pisałam już o nich na początku grudnia ale wtedy kosztowały 84zł ,teraz się bardzo opłaca:tak: Reagują na płacz dziecka i same się włączają, można coś nagrać samemu:-p
Bez

Załączniki

• Bez
    Bez
    30,7 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Ja kupowałam zawsze pampki w rossmanie ale za 86szt 57 zł a przeszłam się wczoraj po rynku a tam w dziecięcym za tą samą pakę 49.9zł hihi i se od razu pakę zafundowałam:-)

Ja próbowałam i haggisów , dada i tych z lidla - nie pamiętam jak one się zwą i najlepiej mi się pampki spisują.

Chciałam sobie zakupić jakąś seksi koszulkę nocną ale nie jakąś wyuzdaną i ździrowatą tylko no taką fajną. Na allegro mi się średnio podobają. Oglądałam koszulki na intymna.pl ale jakoś mnie tym razem nie porwały. Może znacie jakieś sklepy internetowe godna polecenia?

reklama
Ja mam tają z triumpha. Chciałam poszukać na necie żeby ci pokazać ale nie mogę znaleźć :( kupiona była jakieś 3 lata temu więc może już takich nie sprzedają, ale jestem zadowolona:)

Do góry