reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
z prawej tyle potrafie odciągnac ;) z lewej do 60ml. Mój mały jest ssak jakich mało :-D

jak dobrze się zaśsie to u mnie też po 80ml z każdej piersi się ściąga
ale tak po 2h od karmienia, potem jeszcze Młoda i tak coś spija z cycków ...
ale ostatnio jakiś problem mamy bo wypija z obu piersi i jeszcze tak choćby mało było
bo szuka dalej ... poza tym rozleniwiła się trochę i gdy samo przestanie ciec z piersi
to ciągnąć już jej się nie chce i kręci się, wierci i denerwuje że jej nie leci ...

ja zakupiłam laktator ręczny avent z pojemnikami via i bardzo jestem zadowolona, z jednej piersi to spokojnie 80ml wyciągnę :)

ja też mam taki i przy Milenie fajnie odciągał a teraz bywa że jakoś nie mie się zassać

chyba zamówimy coś takiego:** RAMKA 25x50 odcisk dłoni stopy MEMORY PRINTS MJ (1915168743) - Aukcje internetowe Allegro
żeby mieć pamiątkę po tych małych słodkich stópkach i rączkach:)

bardzo fajne, my na któryś Dzień Babci taki prezent daliśmy :tak:

kupilam te muszle Aventu :)
u nas 11e , a za wkladki jednorazowe 8 :szok:
i w szoku jestem ile mleka wycieka z piersi !!
troche tylko przeszkadza mi ze tak dziwnie to na cycku wyglada i jak malego biore to nie wiem czy mu na tym wygodnie lezec ..

chyba zamówimy coś takiego:** RAMKA 25x50 odcisk dłoni stopy MEMORY PRINTS MJ (1915168743) - Aukcje internetowe Allegro
żeby mieć pamiątkę po tych małych słodkich stópkach i rączkach:)

tez wlasnie myslalam ostatnio z mezem o czyms takim :) fajna pamiatka , bo te stopki i lapki tak szybko rosna ...

ja dzisiaj kupiłam taką matę NOWA MATA RAINFOREST FISHER PRICE P7977 PREZENT (1896212045) - Aukcje internetowe Allegro

muszę chyba trochę przystopować z zakupami dla Maleństwa bo zbankrutuję :oo:

ja mam ta pate w wersji hmm straszej , no ta kwadratowa :)
malemu narazie nie pasi woli karuzele :)

Witam jestem czerwcową mamą 2011 i sprzedaje ciuszki po moim synku, zapraszam na moje aukcje, moze cos wam wpadnie w oko
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
mam jeszcze inne ciuszki, jeśli ktoś zainteresowany moge podesłać zdjecia na e-maila
Zapraszam

sliczna masz stopke !!!

ja mam chuste z jakiegos włókna kokosowego, ale jej nie kupowałam, dostałam używaną od cioci. Wiązanie chusty jest bardzo łatwe. Bałam sie ale wystarczyło raz oglądnąć filmik instruktazowy na youtube i od razu zawiązałam :-) bardzo fajna rzecz. Mi uratowała życie bo mały uwielbia byc noszony:-D

przyszły mi te wkładki wielorazowe avent, i jestem średnio zadowolona, po 2 h mi masakrycznie przeciekła:( i do tego sutki się do nich przyklejają i drażnią mi piersi, cały czas mnie swędzi od nich, więc stwierdzam że jednorazowe które miałam z canpolu były wiele lepsze bo nie przeciekały nawet przez kilka godzin

poza tym kupiłam sobie spodnie i sweter i jestem szczęśliwa:)

Kasiadz szczęściaro :) Więc jednak zwykłe jednorazowe lepsze. Ja w sobote odstawiam męża i Mareczka do mojej kochanej teściowej i jadę do centrum na zakupy:wink::wink::wink: A na dodatek jeszcze w piątek renta powinna być na koncie :) Więc byle do soboty :-D

reklama
przyszły mi te wkładki wielorazowe avent, i jestem średnio zadowolona, po 2 h mi masakrycznie przeciekła:( i do tego sutki się do nich przyklejają i drażnią mi piersi, cały czas mnie swędzi od nich, więc stwierdzam że jednorazowe które miałam z canpolu były wiele lepsze bo nie przeciekały nawet przez kilka godzin

poza tym kupiłam sobie spodnie i sweter i jestem szczęśliwa:)

ja mam te wielorazowe z bebecomfort czy jakos tak i tez porazka :/
ksztalt taki , ze lepiej nie mowic przy nich wielorazowki to rewelka
i tez przecic potrafia i do tego wlasnie suty sie przyklejaja :/ takze jak u ciebie , uzywam na noc co najwyzej ...

Kasiadz szczęściaro :) Więc jednak zwykłe jednorazowe lepsze. Ja w sobote odstawiam męża i Mareczka do mojej kochanej teściowej i jadę do centrum na zakupy:wink::wink::wink: A na dodatek jeszcze w piątek renta powinna być na koncie :) Więc byle do soboty :-D

i jak zakupy udane ??
ciekawe kiedy ja pojde ?? u nas w styczniu mega soldy beda i mam nadzieje sie wybrac :)

Do góry