reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Asionek z tym jest największy problem, że pod miękkim stanikiem wkładki się odznaczają. Ja kiedys zrobiłam sobie taki mega obciach. Założyłam białą lnianą sukienkę i biały miękki stanik pod nią no i oczywiście wkładki i wszystko było ok dopóki nie obejrzałam siebie na zdjęciu. W błysku w słońcu te wkładki były widoczne, świeciły i biły po oczach. Myślałam, że się ze wstydu spalę. Teraz jak gdzieś wychodzę to zakładam stanik usztywniany bo pod nim nic nie widać i nic się nie odkształca.
A jeśli chodzi o te sylikonowe wkładki to już doszłam do wniosku, że są złe bo skóra pod nimi nie oddycha.

no niestety te wkladki za fajne nie wygladaja :/ mnie to wkurza juz ,bo raz problem mam z ciuchami , bo nie pomyslalam wczesniej ( moze dlatego ze obstawialam , ze nie uda sie cycem karmic ? ) o tym , ze cyca trzeba bedzie non stop wyciagac i nie mam odpowiednich ubran :/ wszystko nie rozpinane , pod szyje ... jakos sobie radze , ale za fajnie nie jest
do tego te wkladki okropne juz nie mowiac o stanikach z klapkami hehe , sam sex :-D

My używamy TT najmniejszy i jest ok :tak:
To pochwalę się co kupiłam, ale niestety dla mojego wielkoluda okazało się wszystko za małe :crazy::-(
KURTKA+NEXT+H&M 50-56 (1876980789) - Aukcje internetowe Allegro

u ciebie za male , a ja nie mam za duzo tych ciuszkow 54 czy 56 i chyba musze co nie co dokupic hehe
a ciuszki bardzo fajne :)

My używamy TT najmniejszy i jest ok :tak:
To pochwalę się co kupiłam, ale niestety dla mojego wielkoluda okazało się wszystko za małe :crazy::-(
KURTKA+NEXT+H&M 50-56 (1876980789) - Aukcje internetowe Allegro

kurtka super ale szkoda że malutka :zawstydzona/y:

u ciebie za male , a ja nie mam za duzo tych ciuszkow 54 czy 56 i chyba musze co nie co dokupic hehe
a ciuszki bardzo fajne :)

to może się wymieńcie :-D:-D:-D

a ja od chrzestnej dostanę takie coś
LEŻACZEK BUJACZEK ARTI LULUŚ NOWOŚĆ HIT !!! (1879949778) - Aukcje internetowe Allegro
tzn nie ja tylko Malutka:-p:-D

ja już zakupiłam muszle i powiem Wam że się sprawdzają,
teraz widzę ile ze mnie mleka wyciekało, nazbierałam już 6 kubeczków po 110ml
jeden kubeczek w 1 dzień :tak:
przyda się bo niedługo mam znowu egzamin na prawko i będę na jazdy chodziła
więc każda kropla na wagę złota :-)
tylko trochę już mi się nie chce podkładać za każdym razem,
chodzić, wylewać, myć ale czego się nie robi dla dobra dziecka ...

Ostatnia edycja:
asionek co do ubrań to znam ten ból, też musiałam zainwestować w jakieś ładne sweterki rozpinane bo cała szafa przez głowę :baffled:

ja zakupiłam laktator ręczny avent z pojemnikami via i bardzo jestem zadowolona, z jednej piersi to spokojnie 80ml wyciągnę :)

reklama
to może się wymieńcie :-D:-D:-D

dziecmi czy ubrankami ;-):-D

a ja od chrzestnej dostanę takie coś
LEŻACZEK BUJACZEK ARTI LULUŚ NOWOŚĆ HIT !!! (1879949778) - Aukcje internetowe Allegro
tzn nie ja tylko Malutka:-p:-D

ja już zakupiłam muszle i powiem Wam że się sprawdzają,
teraz widzę ile ze mnie mleka wyciekało, nazbierałam już 6 kubeczków po 110ml
jeden kubeczek w 1 dzień :tak:
przyda się bo niedługo mam znowu egzamin na prawko i będę na jazdy chodziła
więc każda kropla na wagę złota :-)
tylko trochę już mi się nie chce podkładać za każdym razem,
chodzić, wylewać, myć ale czego się nie robi dla dobra dziecka ...

super prezent :)
ciekwe ile ze mnie wylatuje ?? sadzac po ciezaze wkladek niekiedy to chyba sporo ...

asionek co do ubrań to znam ten ból, też musiałam zainwestować w jakieś ładne sweterki rozpinane bo cała szafa przez głowę :baffled:

ja zakupiłam laktator ręczny avent z pojemnikami via i bardzo jestem zadowolona, z jednej piersi to spokojnie 80ml wyciągnę :)

no wlasie nikt nie napisal , zeby oprocz kupowania ubranek dla malego kupic tez dla siebie :-D
ciekawe ile ja bym odciagnela ?? jeszcze nie probowalam .. chyba czas zaczac ;)

Do góry