reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

mimo wszytsko skoro kupiol to jak bedzie smierdzaca niespodzienka to sie skorzysta

a mi ania dzisiaj powiedziala skad ten mega smrodek u alexa z pieluszce ,nakarmili go dzien wczesniej curry
o masakra , troche pojechali po bandzie

reklama
Kupki dopiero zaczynają śmierdzieć jak się dietę dziecka urozmaica. W sumie to jak się ma taki kosz to dla oszczędności można tam tylko zakupkane pieluszki wkładać. Zosia miała niedawno taka fazę, że robiła op 4-5 kup dziennie ale takich małych. Zwariować było można bo śmierdziały konkretnie. Teraz na szczęście jedną ale za to porządną.

wystawie na allegro, tylko pomyślałam że może tu ktoś jest zainteresowany. Mi ona nie odpowiada i postanowiłam ją sprzedać ale wiem że są osoby zadowolone, nawet tu ktoś pozytywnie o niej pisał:) może mam zbyt wygórowane oczekiwania :p

dziewczyny ja wpadłam w wir sprzedawania na allegro, może któraś się skusi na licytacje :) wystawiłam karuzele, telefon i ramkę cyfrową:
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=16286719

dziewczyny mam pytanie: upatrzyłam sobie śliczny kombinezon/śpiworek na zimę na rozmiar 68 i zastanawiam się czy to będzie właściwy rozmiar? kombinezon jest z takich co na nóżkach nie są jak spodnie tylko jest łączony jak śpiworek.
Mam już jeden taki z tym że jest taki pluszowy i na moje oko to nie na polskie mrozy tylko na późniejszą jesień i ma rozmiar 62.
a ten co teraz znalazłam pod względem grubości był by odpowiedni na polskie mrozy (chyba) z tym że nie wiem czy rozmiar 68 będzie odpowiedni, nie za duży, co o tym myślicie?

przepraszam za post pod postem :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasiadz Standardowo 56 to rozmiar dla noworodka, 62 jest na 0-3 miesiace, 68 na 3-6.Twoj 68 bedzie w sam raz.
Ja mam kombinezon na zime w rozmiarze 74 i mysle ze jakos to bedzie. nie ma oddzielonych nozek, wiec mala po prostu bedzie miala duzo miejsca w srodku, a rekawki sie najwyzej podwinie. zreszta to zalezy od rozmiaru bo on wyglada na dosyc male 74.

z tymi rozmiarami to śmiesznie jest naprawdę, mam pajace 56 które są akurat i za pare dni pewnie będą za małe, i mam też bodziaki na 50/56 które spokojnie ponosi przez pare tygodni :) am też kurteczkę 56 w której się topi :) rozmiar rozmiarowi nierówny

poprosiłam sprzedawce żeby mi zmierzył ten kombinezonik i się okazało że jest mniejszy niż ten co ja mam na 62, więc nie kupuje, ale może ktoś będzie chętny, podaje linka: CUDO KOMBINEZON SPIWOREK BARDZO CIEPŁY R 68 IDEAŁ (1852204159) - Aukcje internetowe Allegro
długość od ramienia to 53cm

a i wiem że niektórym podobał się kombinezonik który kupiłam, wczoraj znalazłam taki sam, może ktoś jeszcze chce kupić: http://allegro.pl/kombinezon-kurtka-katherine-roumanoff-fotelik-i1855680329.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry