reklama
kingolinka dla takiej małej to ja będę miała taki co się do pupci wkłada. To jest najmniej zawodna metoda mierzenia temperatury a maluszek się nie buntuje. Schody się zaczynają później jak już jest dziecko starsze i zaczyna się wiercić i girkami wymachiwać. Ja mam taki douszny z lidla i jestem z niego średnio zadowolona.
Ostatnia edycja:
Kingolinka
Fanka BB :)
Ano wlasnie my jeszcze nie mamy zadnego termometru. Moj M. uwaza ze rteciowy najlepszy bo reszta to moze klamac:-)
Neki
Ano wlasnie my jeszcze nie mamy zadnego termometru. Moj M. uwaza ze rteciowy najlepszy bo reszta to moze klamac:-)
Rtęciowe wycofano z rynku, jeśli nie masz w domu to już nie kupisz. A ja bym się bała, że przy wiercącym się bobasie pęknie mi końcówka, więc wolę elektroniczne ( choć też uważam, że są mniej dokładne).
Klementinka
z termometrem to mam ciagle problem, te elektroniczne czasami mierza jak chca
roznica z pomiaru to czasami pol stopnia
schizowalam sie bo wychodzilo ze Jas od tygodni ma podwyzszona temp a to termometr byl winny
mierze tez w pupie, oczywiscie teraz juz sie nie da wiec trzeba kupic jakis douszny
roznica z pomiaru to czasami pol stopnia
schizowalam sie bo wychodzilo ze Jas od tygodni ma podwyzszona temp a to termometr byl winny
mierze tez w pupie, oczywiscie teraz juz sie nie da wiec trzeba kupic jakis douszny
elifit
Moderatorka
ja mam galowy czyli zamiennik rtęciowego, firmy BabyOno.. też nie ufam elektronicznym
reklama
Podziel się: