reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Pysia co racja to racja ja już się nie mogę doczekać kiedy poznam płeć :-)
Iarium zawsze mi się te łóżeczka podobały(szczególnie te z szufladą) ale w końcu zdecydowałahttps://www.babyboom.pl/forum/newreply.php?p=6997478&noquote=1m się na zwykłe tanie z ikea bez bajerów, tylko materac dobry do tego dokupiłam. W sumie okazało się wystarczające za to teraz będę musiała wybrać jakieś dla starszaka na dłuższy czas.

Postanowiłam dokonać pierwszego ciążowego zakupu :) w celu polepszenia komfortu spania
Motherhood KOJEC PODUSZKA dla kobiet w ciąży+GRATI (1569971868) - Aukcje internetowe Allegro
Droga ta poducha jak diabli ale podobno rewelacja. Babeczka z którą leżałam w szpitalu taką miała i mówiła, że nie wyobraża sobie spania bez niej. Ostatnim razem się nie skusiłam i później żałowałam. Za to teraz zamówie sobie na urodziny.

tez sie wlasnie zastanawiam nad ta poducha :)
slyszalam duzo pozytywnych opini i moze tez sie na nia skusze , tylko musze kogos w Pl poprosic o zakup , bo tutaj ponad 50e kosztuje :/ i to taka mala ...

jagmar ach tak, bo Ty parę tygodni jesteś wstecz ode mnie..... a ja idę jutro i wariuję na samą myśl i się doczekać nie mogę... mam nadzieję, że zobaczę kogo noszę pod serduchem :zawstydzona/y:

to trzymam kciuki zeby maluch sie dobrze ulozyl :)))

reklama
Kobitki mam tą poduchę z 1 ciąży i właśnie ją pomału odświeżam do spanka. Polecam bardzo fajna rzecz i potem przydaje się zarówno do karmienia jak i do siedzenia na niej jak pupcia boli po naturalnym porodzie :tak::tak::tak:

Asionek nie ma innej opcji. :-)Ostatnio jak byłam na wizycie to pół godziny mnie trzymał i szukal i patrzył na lepsze ujęcia i przez brzuch usg potem dopochwowo.... i zrobił pomiary... to myślę, że teraz też nie będzie źle:-)

no moje dziecie zawsze spalo na wizycie , na ostatniej nie , ale to nie byla planowana wizyta tylko w sprawie tych nieszczesnych leukocytow i maly nie spal i ladnie sie ulozyl :)

Kobitki mam tą poduchę z 1 ciąży i właśnie ją pomału odświeżam do spanka. Polecam bardzo fajna rzecz i potem przydaje się zarówno do karmienia jak i do siedzenia na niej jak pupcia boli po naturalnym porodzie :tak::tak::tak:

ooo i nastepny plus poduszki :) trzeba bedzie kupic :)

Rudson ale takiego rogalika wlasnie masz? ja sobie chyba na urodziny zazycze :-)

a kiedy masz urodziny ?? ja 4 sierpnia wiec chyba zazycze sobie wczesniej hehe

Dzisiaj M zrobił mi niespodziewajkę kupił mi tę poduchę i wysłał kurierem. Właśnie na niej leżę i jest wygodna. To pewnie był podstęp pod tytułem "mam nadzieję, że dzięki niej nie będę musiał Ci masażu robić". W każdym razie zakup trafiony a jak będzie z bólem pleców i masażem to dopiero w praniu wyjdzie.

Zauważyłam, że na galerii brzuszków piszecie o nie mieszczeniu się w spodnie, więc może te przypadną Wam do gustu - mam podobne i fajnie się je nosi.... :) Wygodne i mają gumę i rozciągliwe :) Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Niestety strona jest już w archiwum i nie mogłam obejrzeć spodni. Ta guma jest na brzuchu?

reklama
pysia, podejrzewam ze wiekszosc z was bedzie uzywac jednorazowek, ale moze ktos sie znajdzie kto ma doswiadczenie z wielorazowymi (z wyboru nie z przymusu jak nasze mamy :) )

Do góry