Asionek31
Fanka BB :)
Pysia co racja to racja ja już się nie mogę doczekać kiedy poznam płeć :-)
Iarium zawsze mi się te łóżeczka podobały(szczególnie te z szufladą) ale w końcu zdecydowałahttps://www.babyboom.pl/forum/newreply.php?p=6997478&noquote=1m się na zwykłe tanie z ikea bez bajerów, tylko materac dobry do tego dokupiłam. W sumie okazało się wystarczające za to teraz będę musiała wybrać jakieś dla starszaka na dłuższy czas.
Postanowiłam dokonać pierwszego ciążowego zakupuw celu polepszenia komfortu spania
Motherhood KOJEC PODUSZKA dla kobiet w ciąży+GRATI (1569971868) - Aukcje internetowe Allegro
Droga ta poducha jak diabli ale podobno rewelacja. Babeczka z którą leżałam w szpitalu taką miała i mówiła, że nie wyobraża sobie spania bez niej. Ostatnim razem się nie skusiłam i później żałowałam. Za to teraz zamówie sobie na urodziny.
tez sie wlasnie zastanawiam nad ta poducha
slyszalam duzo pozytywnych opini i moze tez sie na nia skusze , tylko musze kogos w Pl poprosic o zakup , bo tutaj ponad 50e kosztuje :/ i to taka mala ...
jagmar ach tak, bo Ty parę tygodni jesteś wstecz ode mnie..... a ja idę jutro i wariuję na samą myśl i się doczekać nie mogę... mam nadzieję, że zobaczę kogo noszę pod serduchem![]()
to trzymam kciuki zeby maluch sie dobrze ulozyl