reklama
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Kochane nie wiem czy już gadałyście na ten temat, bo jestem z Wami dopiero od dwóch miesięcy. Chciałam zapytać o pasy poporodowe? Czy są skuteczne? Czy któraś miała z nimi kontakt, ktoś znajomy używał? Czy warto?
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
Witam mamusie oczekujące. Jako "starsza" BB-forumowicza chciałabym zaprosic Was do zerknięcia na ubranka które sprzedaję po moim szkarbku. Ja rodziałm we wrześniu. Zapraszam.
https://www.babyboom.pl/forum/sprze...la-chlopca-na-0-12-m-cy-oraz-10-11-lat-52192/
https://www.babyboom.pl/forum/sprze...la-chlopca-na-0-12-m-cy-oraz-10-11-lat-52192/
kasiadz
Fanka BB :)
pierwszy raz słyszę o czymś takimKochane nie wiem czy już gadałyście na ten temat, bo jestem z Wami dopiero od dwóch miesięcy. Chciałam zapytać o pasy poporodowe? Czy są skuteczne? Czy któraś miała z nimi kontakt, ktoś znajomy używał? Czy warto?
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Pasy poporodowe mają poprawić wygląd brzucha i pomóc mu w powrocie do formy Dzięki nim nie powinien zostać "flak" bo brzusiu ciążowym. Oczywiście trzeba wiedzieć kiedy zacząć go nosić, nie można bezpośrednio po porodzie. Myślę że chodzi tu o prawidłowe, naturalne obkurczanie macicy. I tak sie zastanawiałam, czy by sie nie wspomóc
ja kupuję taki pas, moja teściowa 31 lat temu miała i teraz brzucha nie ma, więc mam nadzieje, że faktycznie to działa. Teściowa stosowała go od wyjścia ze szpitala, ale ja nie wiem kiedy byłby najlepszy moment. Muszę koleżanki spytać, bo ona też miała i też nie widzę u niej flaka
reklama
Klementinka
Fanka BB :)
moja babcia mi mowila ze mam brzuch po porodzie bo nie obwiazywalam sie w pasie
kiedys taka byla metoda, teraz sa pasy
chyba jak macica sie obkurczy to mozna uzywac pasow i majtochow obciskajacych
ja mam zamiar sobie cos takiego kupic, nie wiem tylko czy pas czy gacie, ale w gaciach tylek sie poci
kiedys taka byla metoda, teraz sa pasy
chyba jak macica sie obkurczy to mozna uzywac pasow i majtochow obciskajacych
ja mam zamiar sobie cos takiego kupic, nie wiem tylko czy pas czy gacie, ale w gaciach tylek sie poci
Podziel się: