reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

A w ogole to u nas takie rzeczy jak podklady do lozka czy koszule to szpital zapewnia, wiec nie trzeba sobie glowy zawracac na szczescie...

a u nas podkładem do łóżka jest zwykła cerata
a zamiast podpaski dają takie zwykłe ręczniki zielone papierowe
takie jak są w pociągach tylko po środku przewiązane
gazą :sorry: więc jak Ci "przebierze"
to leżysz w kałuży krwi ...
ja sobie wzięłam do szpitala taki podkład i przydał się,
podpaski również :tak:

jagmar bardzo ładny wózeczek i lale też super :tak:

reklama

Uploaded with ImageShack.us

Sorry ze tak wstawialam ,ale nie wiedzialam czy da sie w jednym poscie te linki wszystkie zmiescic.
A pozatym nie wiem dlaczego obcinalo mi zdjecia.I lekko nie wyrazne.
Do wozka mam jeszcze parasolke i posciel do wozka.On jest jakby ze skory bezowej z takim blyszczacym materialem polaczona .Na zdjeciu tak dobrze nie widac.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karolina wózek prezentuje się ładnie. Klasyczny, zgrabny i z całym wyposażeniem. Jaka to jest marka. Wydaje się być podobny do tego co ja mam. Tylko, że mój kolor nie jest taki ładny i koszyk mam szmaciany.

Tym tortem co tam leży to sobie apetyt na słodkie narobiłam a w domu nie ma nic dobrego ;(

Karolina no nie możesz narzekać, wózek prezentuje się bardzo ładnie, pasuje dla dziewczynki, taki jasny, klasyczny. Cieszę się ze prezent się udał, tylko dobrze nie pamiętam, od teściów, czy od rodziców?

To jest Emmaljunga-to szwedzka marka.Super nim sie jezdzi ,kola pompowane .Jezeli bedzie taka zima jak w zeszlym roku to nie bedzie problemu z wychodzeniem.Bo i gondola duza i ten dodatkowy wklad do gondoli jest z misiaczkiem .
Mi sie podobaja bardzo te nowoczesne wozki ,ale moja kuzynka odradzila mi np Mutsy (ma go od 5-ciu miesiecy)bo jej corcia juz jest za duza do gondoli i mowila ze jej sie bardzo porysowala.

Ten moj zdecydowanie lepiej wyglada w rzeczywistosci niz na zdjeciu.

A to prezent od doroslej corki mojego m. jej mamy i meza.

reklama
Karolina to jest całkiem niezła firma i robią dobre wózki no i ładne przy okazji. Miałaś szczęście, że tak trafili w Twój gust. Ja się zawsze boję takich niespodzianek bo należę do wybrednych :-D.

Do góry