reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

ja mam jak na razie gruchę i 1 smok.. potem sie dokupi.. też uważam że lepiej na zapas nie kupować :tak:

dziewczyny właśnie a jaki laktator, chodzi mi o ręczny, wiem że któraś polecała TT?

reklama
a oto mój najnowszy nabytek - śpiworek z lidla :)

Załączniki

• SNC00518.jpg
    SNC00518.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 70
atram niestety już nie zdążyłam zobaczyć kołyski, ale znając Twoje szczęście to jest śliczna :)
elifit super śpiworek, a jaki to rozmiar? Bo ja mam już taki malutki i taki duży i jeszcze taki średni by mi się przydał...
A do kiedy w Lidlu ten tydzień dzieciaczkowy? chyba sie skonczył już....

Takie zapytanie mam.
Czy jak zamierzam karmić butlą to podgrzewacz do butelek się przydaje czy wystarczy mikrofala ??
A macie wypróbowane jakieś termometry, nie wiem czy ma być taki do ucha czy do czoła,a może taki zwykły??

Justys ja dostalam podgrzewacz, ale mysle ze jak masz mikrofale to nie jest potrzebny, a termometr mam taki do ucha, nie wyobrazam sobie zwyklego przy takim maluszku

reklama
Do góry