reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Dostałam wczoraj liste co potrzebuje do szpitala.
Dla dziecka tylko jedna czapeczka, 20 pieluch jednorazowych, chusteczki nawilżane i rożek.

A troche nie chciałam kupować rożka =(
Bo jakoś mi był nie po drodze =p
A teraz wygląda na to że musze.
Wiec zalicytowałam za 5 zł na allegro =p

Może będę miała szczęście i wygram aukcje =D

A tak z innej beczki.
Jeśli na liście nie podają że potrzeba ubranek dla dziecka to znaczy że dają szpitalne?
I tylko dostarczyć jakieś na wyjście?

Bo ja już głupia jestem =(

reklama
Dostałam wczoraj liste co potrzebuje do szpitala.
Dla dziecka tylko jedna czapeczka, 20 pieluch jednorazowych, chusteczki nawilżane i rożek.

A troche nie chciałam kupować rożka =(
Bo jakoś mi był nie po drodze =p
A teraz wygląda na to że musze.
Wiec zalicytowałam za 5 zł na allegro =p

Może będę miała szczęście i wygram aukcje =D

A tak z innej beczki.
Jeśli na liście nie podają że potrzeba ubranek dla dziecka to znaczy że dają szpitalne?
I tylko dostarczyć jakieś na wyjście?

Bo ja już głupia jestem =(

myślę że skoro na liście nie ma ubranek to na pewno dają swoje. Ja do szpitala biorę tylko pampersy i chusteczki nawilżone dla małej :)

A ja się pochwalę zupełnie z innej beczki, bo myślałam, że prawdziwe okazje zdarzają się tylko innym.:wściekła/y: Zaczęła już szukać prezentu urodzinowego dla mojej starszej córki, a z racji ostatnich fascynacji wchodziło w grę coś z bajki Timmy Time. I wczoraj na Merlnie domek z tej bajki- przedszkole z figurką Timmiego przeceniony był ze 191 na 38 zł, a dodatkowe figurki z 50 na niecałe 10. Tak, że zestaw za 200 zł kupiłam za 60 łącznie z kosztami przesyłki. Dodam, że kilkanaście minut po moim zamówieniu produkt był już niedostepny i do końca nie wiedziałam czy się załapię. Dzissiaj moje zamówienie na już status zrealizowane i mam numer przewozowy, tak, że jestem pewna, że jedzie. :-) Już nie mogę się doczekać mimy mojej żabci. A ten domek to taki: TIMMY TIME PRZEDSZKOLE ZESTAW Z FIGURKA COBI 21719 (1777712400) - Aukcje internetowe Allegro

puella super deal :tak::tak::tak:

ja tez muszę zacząć szukać prezentu dla mojego 4-lata. urodziny ma 5.10...i pewnie nie będzie głowy przy zamieszaniu dzidziusiowym :-D:-D

on jest maniakiem dinozaurów i chciałby coś jakby wykopaliska ...

Rudson moja dopiero 21.10. i powoli zaczynałam się rozglądać. Jakąś małą imprezkę planuję na połowę września, bo potem już nie będę miała do tego głowy :-)

reklama
:D dzieki dziewczyny
ja jestem happy ze ja dorwalam

sivi mam ci poszukac czegos?? dla mnie to zaden problem, ja i tak pol doby na kompie siedze , wiec wiesz :)
bede ci cynka dawac jak mi sie cos rzuci w oczy w twoim rejonie ;)tylko musialabys mi podac post code , bo musze wpisac w wyszukiwarce zeby szukac blisko ciebie

Do góry