reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Jeszcze jestem w szoku ;-) Dzielę się szczęściem, proszę pozytywne fluidki: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-D

ja dzisiaj wylicytowała Body, kaftanik+sweterek Marks&Spencer rozm. 62 (1761080114) - Aukcje internetowe Allegro i licytuje jeszcze inne rzeczy u niego jak się uda to się będzie opłacało :)

a i byłam w aptece to kupiłam mojemu maleństwu sól fizjologiczną przy okazji:) i pytałam pani o spirytus do pępuszka to powiedziała że po to to do monopolowego:)
a tak a propo przemywania pępuszka to czym radzicie to robić? ja kupiłam takie gaziki nasączone ale one ponoć nic nie dają, ponoć najlepiej jest przemywać patyczkami do uszu nasączonymi spirytusem, bo trzeba to wszędzie dokładnie i głęboko przemywać, nawet między flaczkami:szok: oj to chyba nie będzie zajęcie dla mnie

a dla siebie w końcu kupiłam buty na wesele. Dosyć wysokie szpilki nie wiem czy nóg nie połamie bo ja w szpilkach to nawet przed ciążą nie chodziłam, ale może będzie dobrze:)

Kasia fajne ciuszki :)
mi udało się bodziaki w tesco dzisiaj dostać za 9 zeta, a od czwartku w Lidlu jest tydzień dzieciowy :)
a w rossmanie pampersy za 23,99 jak ktoś chce kupić :)
zaopatrzyłam się w kosmetyki dla małej, w końcu zdecydowałam się na Hippa, bo można go stosować od 1 dnia życia, a Nivea ma napisane na większości, że można stosować od 1 miesiąca życia

ja dzisiaj wylicytowała Body, kaftanik+sweterek Marks&Spencer rozm. 62 (1761080114) - Aukcje internetowe Allegro i licytuje jeszcze inne rzeczy u niego jak się uda to się będzie opłacało :)

a i byłam w aptece to kupiłam mojemu maleństwu sól fizjologiczną przy okazji:) i pytałam pani o spirytus do pępuszka to powiedziała że po to to do monopolowego:)
a tak a propo przemywania pępuszka to czym radzicie to robić? ja kupiłam takie gaziki nasączone ale one ponoć nic nie dają, ponoć najlepiej jest przemywać patyczkami do uszu nasączonymi spirytusem, bo trzeba to wszędzie dokładnie i głęboko przemywać, nawet między flaczkami:szok: oj to chyba nie będzie zajęcie dla mnie

a dla siebie w końcu kupiłam buty na wesele. Dosyć wysokie szpilki nie wiem czy nóg nie połamie bo ja w szpilkach to nawet przed ciążą nie chodziłam, ale może będzie dobrze:)

Nam polozna polecala Octenisept do pepuszka. Jest w atomizerze, czyli psikasz na pepuszek i czekasz az wyschnie i tyle. Jest bez spirytusu wiec nie piecze i nadaje sie do odkarzania wszelkich ran. Ja kupilam wieksza butelke bo sie na pewno przyda taki specyfik.

reklama
Do góry