reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Kupiła ja wczoraj papmry pampersa 1dynki 44 szt za 23 zł drogo to czy tanio?
Ja się nie znam ale babka taka za mną stała w rossmanie i mówi bież Pani bo to tanio- i wziełam :)

reklama
agadaria super ten Wtoj organizer, gratuluję talentu i cierpliwości :)
atram super zakupki
Justyś pościel ładniutka, ale cena chyba dosyć wysoka. No chociaz ten wzór... hmm, pewnie warto :)

Ostatnia edycja:
Stałam się chodzącym przykładem powiedzenia, że głupi ma szczęście...:eek: Zalicytowałam sobie na aukcji i przekonana, że jej nie wygram, wyjechałam na tydzień. Dzień przed powrotem dostałam smsa od wku*****ego (delikatnie mówiąc i nie dziwię mu się) sprzedawcy, że minął tydzień a ja nie zapłaciłam :sorry:Dobrze, że nie wystawił od razu negatywa :zawstydzona/y: A wygrałam to:

zestaw ubrań dla dziewczynki 0-12 msc 40 sztuk (1744389866) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry