reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

chwalę się co właśnie samodzielnie wyszyłam i uszyłam-organizer na łóżeczko:-):-):-)
Zobacz załącznik 380958
Zobacz załącznik 380959

tylko strasznie bladziutkie mi te zdjęcia wyszły!!!!!!!!!!!!!
W rzeczywistości materiały są w extra kolorkach:))))
Ale jestem zadowolona:))))

:szok: no nie mów że ty to sama robiłaś?!!! cudne! masz cierpliwość i talent kobito...

Agadaria przeslicznie!!! Gratuluje talentu, pewnie troche czasu nad tym spedzilas..
Mam pytanie dziewczyny, czy w pl. tez sa jakies kluby na necie gdzie po zapisaniu dostaje sie fajne gratisy? Bo we wloszech to wiem ze mi nie powiecie, bom biedna jedyna rodzyneczka tu :-(

Pewnie że są te kluby, ja pamiętam że do pampersa i bobovity się zapisywałam.

reklama
agadaria - ja nie miala bym chyba cierpliwosci do takich robutek. A zreszta u mnie ejst ten problem ze jestem leworeczna:szok::wściekła/y:
zawsze chcialam sie nauczyc robic na drutach no ale nikt nie umial mnie na odwrot nauczyc...

Sivi, cytryna macie juz lozeczka?? bo ja sie wlansie zastanawiam nad kupnem. Nie ma tanszego ponizej 100f z materacem... Porazka...
Buy your Baby Weavers Angelina White - Including My Mattress 140 x 70cm reviews from Kiddicare Coming Soon | Online baby shop | Nursery Equipment te mi podoba.... plus komoda
Buy your Baby Weavers Clara Dresser - White reviews from Kiddicare Wooden Changers | Online baby shop | Nursery Equipment razem wychodzi jakies 250F matko boska:wściekła/y::wściekła/y:

Werka ja od dawna mam kołyskę z materacykiem od znajomych więc póki co nie kupuję łóżeczka, ale jak nasza była mała to kupiliśmy jej tu łóżeczko za grosze w tych sklepach z urzywanymi meblami (no chyba że chcesz koniecznie nowe to niestety z cenami musisz się liczyć). U ciebie też takie sklepy muszą być. Tylko materacyk kupowaliśmy, ale wcale takie strasznie drogie nie są, wystarczy po ebayu poszperać.

ja byklam dzisiaj w mothercare i kupilam rogala do karmienia , butelki antykolkowe z TT i wanienke w secie z reczniczkiem, miseczka i gabka, bo bylo 3 za 2
Tomme Tippee Anti-Colic Bottle Set : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Mothercare Multi-Purpose Support Pillow Plus : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Little Circus Bath Set : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

no i moj maz oczywiscie musial kupic spiochy supermana hehe

werka sliczne to lozeczko
lurde ja przeplacilam za ten materac latexowy , kupilam sam marecac na 90pare funtow ...
a znalazlam strone gdzie mozna kupic za 45 ...
zla jestem, bo nie mam paragony, zeby go oddac, a w ikeii chyba nie ma szans oddac bez paragonu .. co prawda jest w orginalnym opakowaniu, bo nie ruszany, ale watpie...

i odebralam z tesco huggiesy :)

Ostatnia edycja:
Atram mam taka sama wanienke tylko zamiast czerwonych elementow mam zolte:))

Butelek jeszcze nie kupilam. Narazie sie zastanawiam czy aventa czy TT...

sivi jade na carboot-y w niedziele. Na ebayu widzialam sliczne lozeczko, ale jestem raczej z atym ze w ciemno nie kupuje. Musze dotknac zobaczyc...
A pozatym wiekszosc to na odbior osobisty, sprzedalismy samochod. A dopiero za dwa tyg kupujemy nowy:-D:-D

monysia
czyli dla dzidzia też zaczynasz od biedronkowych,czy jakieś inne na początek lepiej?

ja do szpitala tylko z Pampera kupie a tak to te biedronkowe

chwalę się co właśnie samodzielnie wyszyłam i uszyłam-organizer na łóżeczko:-):-):-)
Zobacz załącznik 380958
Zobacz załącznik 380959

tylko strasznie bladziutkie mi te zdjęcia wyszły!!!!!!!!!!!!!
W rzeczywistości materiały są w extra kolorkach:))))
Ale jestem zadowolona:))))

Śliczny :tak: nie ma to jak samemu coś zrobić
dla Dziecka ;-)

No, nam tesciowa kupila lozeczko :) Ja chcialam cotbed od razu. Za lozeczko, materac (sprezynowy) i przewijak na lozeczko zaplacila 150F na ebay, to jest takie lozeczko:

saplings lisa baby cot bed - Google Search

mam biale i jest 100 razy ladniejsze niz na zdjeciach.

Jak nie chcesz duzo wydac, szukaj uzywanego na gumtree, ebay, w ogloszeniach w gazetach, a materacyki na ebay kosztuja 30-40 F, ja z reka na sercu moge polecic ebayowski sklep online4baby, zamawialam od nich 3 rzeczy, ekspresowa przesylka i zero problemow.

Na ebay sa tez polskie lozeczka - tanie:
eBay - The UK's Online Marketplace

Patrzylam jeszcze na lozeczka (tez ebay) z bestbuys4baby - tez calkiem fajne i ceny w miare.

atram ja bym sie przejechala z tym materacem do IKEI, my zwracalismy tam mase rzeczy i wymienialismy i zawsze bylo bez problemu (kiedys nawet sami cos zepsulismy skladajac a itak nam wymienili na nowe), takze warto sprobowac :)

Ostatnia edycja:
atram ja bym sie przejechala z tym materacem do IKEI, my zwracalismy tam mase rzeczy i wymienialismy i zawsze bylo bez problemu (kiedys nawet sami cos zepsulismy skladajac a itak nam wymienili na nowe), takze warto sprobowac :)

hmmm... mowisz , ze bez paragonu jest szansa?
kucze no niby ofoliowany farbrycznie z sygnatura ikeii wiec nigdzie indziej kupic nie moglam
wiesz co sprobuje chyba, w sumie co mam do stracenie, nic
dzieki ;)

reklama
Asiu,u nas teraz też są włąśnie te Toujours...
Ja nie pamietam nazwy tamtych ale na bank sie inaczej nazywały...były dwa rodzaje-tańsz takie z ceratą-nigdy nie kupowałam,bo wydawało mi sie,ze dupcia sie w nich odparzy,a drugie droższe-wyglądały jak pampki,tylko duzo duzo chłonniejsze...
tzreba podpatrzec kiedys,bo czesto sa opakowania porozrywane:)

hm ja widzialam tylko jedne te toujours .. chyba u nas nie ma innych

agadaria - ja nie miala bym chyba cierpliwosci do takich robutek. A zreszta u mnie ejst ten problem ze jestem leworeczna:szok::wściekła/y:
zawsze chcialam sie nauczyc robic na drutach no ale nikt nie umial mnie na odwrot nauczyc...

Sivi, cytryna macie juz lozeczka?? bo ja sie wlansie zastanawiam nad kupnem. Nie ma tanszego ponizej 100f z materacem... Porazka...
Buy your Baby Weavers Angelina White - Including My Mattress 140 x 70cm reviews from Kiddicare Coming Soon | Online baby shop | Nursery Equipment te mi podoba.... plus komoda
Buy your Baby Weavers Clara Dresser - White reviews from Kiddicare Wooden Changers | Online baby shop | Nursery Equipment razem wychodzi jakies 250F matko boska:wściekła/y::wściekła/y:

cena niezla :/ widze , ze nie tylko u nas szaleja ...
ja upilam z IKea dlatego , bo wyszlo najtaniej
nawet uzywane na ebay sa po 100e :/

ja byklam dzisiaj w mothercare i kupilam rogala do karmienia , butelki antykolkowe z TT i wanienke w secie z reczniczkiem, miseczka i gabka, bo bylo 3 za 2
Tomme Tippee Anti-Colic Bottle Set : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Mothercare Multi-Purpose Support Pillow Plus : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Little Circus Bath Set : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

no i moj maz oczywiscie musial kupic spiochy supermana hehe

i odebralam z tesco huggiesy :)

super zakupy :)

Do góry