reklama
atram81
Fanka BB :)
agadaria, no prosze jaka mamy talenciare tutaj ))))
sie tak strasznie nie ujawniaj , bo cie zaraz zamowienia przygniota ))
super ci wyzlo
sie tak strasznie nie ujawniaj , bo cie zaraz zamowienia przygniota ))
super ci wyzlo
jewcia33
agadaria jestem pod wrażeniem,możesz być z siebie dumna,takie własnoręcznie wykonane najlepiej cieszy.:-)
agadaria
Agadaria - super jest!!!!
i widze ze wyszywasz... nie masz moze jakis fajnych wzorow na dzieciecy alfabet? w sumie mi sa tylko 2 literki potrzebne: A i N
dzięki dziewczyny!!!!!
wyszywanie to moja skryta pasja od podstawówki
cytryna,to moja skarbnica wiedzy:
free cross stitch patterns - Szukaj w Google
Agadaria przeslicznie!!! Gratuluje talentu, pewnie troche czasu nad tym spedzilas..
Mam pytanie dziewczyny, czy w pl. tez sa jakies kluby na necie gdzie po zapisaniu dostaje sie fajne gratisy? Bo we wloszech to wiem ze mi nie powiecie, bom biedna jedyna rodzyneczka tu :-(
Mam pytanie dziewczyny, czy w pl. tez sa jakies kluby na necie gdzie po zapisaniu dostaje sie fajne gratisy? Bo we wloszech to wiem ze mi nie powiecie, bom biedna jedyna rodzyneczka tu :-(
agadaria - dzieki, z darmowych nic fajnego wprawdzie nie znalazlam, ale chyba kupie te 2 literki. Sloniki mi sie podobaja, tylko A jakies nijakie: Alphabet Letter - Little Star
wiec moze kotki:
Alphabet Letters - Ginger Tom
Ktore fajniejsze?
A ja dopiero niedawno zaczelam wyszywac- jak zobaczylam tego goscia projekty - swietne sa:
http://www.google.co.uk/search?hl=e...3l7235l0l7610l13l13l0l12l12l0l125l125l0.1l1l0
wiec moze kotki:
Alphabet Letters - Ginger Tom
Ktore fajniejsze?
A ja dopiero niedawno zaczelam wyszywac- jak zobaczylam tego goscia projekty - swietne sa:
http://www.google.co.uk/search?hl=e...3l7235l0l7610l13l13l0l12l12l0l125l125l0.1l1l0
Ostatnia edycja:
Asionek31
A u nas te tansze pieluszki to masakryczna jakosc... ale nie probowalam zbyt wielu. W kazdym razie nie lubie huggies, wole juz pampersa, a u nas ta sama cena no i zreszta nie kosztuja tak duzo te pampki... Aaaa i ostatnio zauwazylam pieluszki fisher price, i nawet dostalam paczuszke, ale jeszcze nie otwieralam i nie wiem jak sa jakosciowo, ale za czasow Kayi tych pieluszek nie bylo.
A w ogole, to w Pl pieluszki sa mega drogie, a nie powinno sie jednak dziecka za dlugo trzymac w zasiusianej ze wzgledow oszczednosciowych, wiec jak najbardziej nie ma co sie szarpac ze sie jakies inne firmy uzywa, zwlaszcza ze jak piszecie sa tez dobre jakosciowo...
Zreszta kiedys czytalam ze te oryginalne pampki, ktore sa produkowane na Polske, sa slabszej jakosci niz te z zagranicy... I to chyba nie tylko pampersy ale rozne inne produkty Ale cos w tym jest, bo na przyklad chusteczki nawilzane jak kupowalam bedac u rodzicow, to byly o wiele ciensze niz te kanadyjskie, a pieluchy to juz nie pamietam...
no wlasnie u nas podobnie , do tego nie mam kogo sie poradzic jakie pieluchy nieorginalne sa fajne i nadaja sie do uzytku
pampki sa u nas w tej samej cenie co Huggies ... a ostatnio nawet drozsze byly !!
zaczne od orginalnych i moze po malej paczce bede kuowac innych i sprawdzac ?? nie wiem jeszcze jak to bedzie
u was tyle dobrze , ze pieluchy tanie , a u nas mega drogie sa :/
dziewczyny,a może używałyście jakichś pampków z Lidla????
ja używałam ,ale to było 6-7lat temu i były najlepsze!!!!!
Czy któraś wie może jakie obecnie są te pieluszki????
Moja oryg.pampersy przesikiwała,tych lidlowskich-nigdy!!!!
te Toujours ?? u nas takie sa chyba tylko ... mowisz , ze dobre ??
chwalę się co właśnie samodzielnie wyszyłam i uszyłam-organizer na łóżeczko:-):-):-)
Zobacz załącznik 380958
Zobacz załącznik 380959
tylko strasznie bladziutkie mi te zdjęcia wyszły!!!!!!!!!!!!!
W rzeczywistości materiały są w extra kolorkach)))
Ale jestem zadowolona)))
wow co za talent ja to jakbym cos uszyla to nawet dla bezdomnego by sie nie nadawalo hehe
Agadaria przeslicznie!!! Gratuluje talentu, pewnie troche czasu nad tym spedzilas..
z tego co czytalam w PL mozna na stronach Hippa czy innych takich sie zalogowac i pozniej jakies tam info i probki beda przesylac , np. sloiczkow
ale to tez bywa tak , ze nie kazdemu
agadaria
cytrynka,a spróbuj "po polsku":
haft krzyżykowy darmowe wzory - Szukaj w Google
może tu cosik znajdziesz
ja nie lubię wyszywać krzyżykami,tylko gwiazdkami...roboty razy dwa,ale efekt....
moja córcia też już za igłę chwyta he he he...
Asiu,u nas teraz też są włąśnie te Toujours...
Ja nie pamietam nazwy tamtych ale na bank sie inaczej nazywały...były dwa rodzaje-tańsz takie z ceratą-nigdy nie kupowałam,bo wydawało mi sie,ze dupcia sie w nich odparzy,a drugie droższe-wyglądały jak pampki,tylko duzo duzo chłonniejsze...
tzreba podpatrzec kiedys,bo czesto sa opakowania porozrywane
haft krzyżykowy darmowe wzory - Szukaj w Google
może tu cosik znajdziesz
ja nie lubię wyszywać krzyżykami,tylko gwiazdkami...roboty razy dwa,ale efekt....
moja córcia też już za igłę chwyta he he he...
Asiu,u nas teraz też są włąśnie te Toujours...
Ja nie pamietam nazwy tamtych ale na bank sie inaczej nazywały...były dwa rodzaje-tańsz takie z ceratą-nigdy nie kupowałam,bo wydawało mi sie,ze dupcia sie w nich odparzy,a drugie droższe-wyglądały jak pampki,tylko duzo duzo chłonniejsze...
tzreba podpatrzec kiedys,bo czesto sa opakowania porozrywane
elifit
Moderatorka
agadaria przepiękne!!!!! masz kobieto talent!
Ja ostatnio się rejestrowałam na bebilon i ponoć mam coś dostać, pytanie kiedy?
co do pieluch to mam 3 paczki pampersów newborn po 72szt, tak dużo tylko bo z promocji bo dziewczyna sprzedawała po 36zł a nie jak w sklepach po 55zł więc wzięłam. Jakby co to siorce dam. Dady biedronkowe też będę używać ale od 2 się zaczynają, nie ma newborn. przynajmniej nie u mnie w biedronie. Do tego mam bella happy mini 2 .. z tej aukcji co malutka link dała, 100szt za 25zł. Na razie starczy myślę ;-)
Jeszcze chusteczki nawilżane muszę kupić, i też kupię ze dwie paczki pampersa potem dady.
Ja ostatnio się rejestrowałam na bebilon i ponoć mam coś dostać, pytanie kiedy?
co do pieluch to mam 3 paczki pampersów newborn po 72szt, tak dużo tylko bo z promocji bo dziewczyna sprzedawała po 36zł a nie jak w sklepach po 55zł więc wzięłam. Jakby co to siorce dam. Dady biedronkowe też będę używać ale od 2 się zaczynają, nie ma newborn. przynajmniej nie u mnie w biedronie. Do tego mam bella happy mini 2 .. z tej aukcji co malutka link dała, 100szt za 25zł. Na razie starczy myślę ;-)
Jeszcze chusteczki nawilżane muszę kupić, i też kupię ze dwie paczki pampersa potem dady.
Ostatnia edycja:
reklama
Rudson
Mamy październikowe 2007
ja dziś ku mojemu zaskoczeni zobaczyłam w biedronce Dada 1 - 2-5kg ..nigdy wcześniej nie wiedziałam...ale była już tylko jedna paczka 28szt.
Podziel się: