Asionek31
Fanka BB :)
Zajełam sie kompletowaniem wyprawki brakujace rzeczy kupiłam u Informacje o Użytkowniku wasal83 - Aukcje internetowe Allegro .
Co do pielegnacji kieruje sie doswiadczeniem, i im mniej tym lepiej.. planuje zapobiegawczo bephanten na siske(przyda sie tez na sutki) ,w razie W. sudocrem, do kąpieli mydło bambino, po - niewielka ilość oliwki bambino... i wsio, mam nadzieje ze tez trafi mi sie bezproblemowe dziecko... co do Pampkow bede nieorginalna, bo stawiam na nowe DADY z biedronki, mam porownanie z Pampersami i nie widze roznicy wiec nie mam zamiaru przeplacac, zakupilam 2-5 kg potem w ruch pojda wieksze, jak dla mnie sa swietne i cena bardzo zadowalajaca.:-)
Nowe Dady są ładniutkie z wyglądu - Zdjęcia Biedronka Dada Premium, Pieluszki, nowa wersja od 2011 r. - zdjęcie 1/11 - bangla.pl
kupowalam u tego sprzedawcy tez i bylo wsio oki
a dady zaluje , ze nie ma tutaj , bo slyszalam , ze te nowe sa super
Wlasnie szanowny sprzedawca WASAL tak mi przeslal reczniczki!! Napisz mu wiadomosc ze wiesz ze robia bledy i zyczysz sobie dokladnie tego co zamowilas, zeby zwrocili szczegolna uwage na to co pakuja. Wole cie przestrzec
ja kupowalalm u niego i to za prawie 300zl. bylo wszystko ok !! kontakt super tez i przesylka szybka ...
z tego co dziewczyny pisza to kazda zadowolona byla
kurcze mialas pecha
Asionek brakuje mi tylko dla siebie do szpitala parę rzeczy i dla maleństwa ze dwie rzeczy z ciuszków, a tak to wsio mam )) a ciuchów dostawę będę mieć we wrześniu A no i wózek jeszcze ale to za miesiąc A Tobie co jeszcze brakuje? Kupowałaś laktator? Ja narazie się wstrzymuję z tym zakupem
mi brakuje kosmetykow , pampkow , chusteczek , wanienki , termomentr , lezaczek , karuzelka , i pewnie cos jeszce sie znajdzie
laktator kupila siorka nie uzywala i dala m wiec mam
icarium a on ci juz oddal pieniadze? czy dopiero planuje?
Ja wlasnie kupilam wozek na ebay :-) jest 3w1, ale fotelik samochodowy i tak chce nowy, wego nie bede urzywac. Placimy przy odbiorze, wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie ok
eBay - The UK's Online Marketplace
bardzo fajny
papier toaletowy to standard, tak samo jak zabieranie ze sobą swoich talerzy, kubka i sztućców ;-)
naczynia tez ?? o matko i jak to zmiescic wszystko
Ja wczoraj zaszalalam i policytowalam sobie na allegro i wylicytowalam
* LA REDOUTE * JESIENNY ŚPIWOREK * 0-3 M (1738895795) - Aukcje internetowe Allegro
* CHEROKEE * SŁODKIE BODY Z ŻYRAFKĄ * 0-2 M (1737482323) - Aukcje internetowe Allegro
* DZIANINKOWY SWETEREK + DŻINSIKI * 3-6 M (1738895652) - Aukcje internetowe Allegro
* BLUZECZKA Z MISIEM + SPODENKI * 0-2 M (1737482146) - Aukcje internetowe Allegro
super zakupy , szczegolnie spiworek !!