reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Ja też mam zamiar zrobić większe zakupy u użytkokwnika wasal83, więc dobrze wiedzieć, że trzeba go solidnie przypilnować.
A co do kolorów na jego aukcjach to w ogóle ma strasznie ograniczone. W tytule często pisze, że dostępne kolory, a jak się wchodzi na aukcje to tylko jeden jest dostępny. Dziwny gość.
Ale będę u niego kupować kocyk, więc przy okazji kilka innych rzeczy wezmę. Mam nadzieję, że nic nie pokręci ;)

ja u niego zrobiłam spore zakupy ostatnio, razem z przesyłką to prawie 100zł, ale wszystko przyszło co zamówiłam i w dobrych kolorach

a ja właśnie zamówiłam taki bukiecik na wesele zamiast tradycyjnych kwiatów :tak: http://www.bukietdlabobasa.pl/duzy_bukiet.php ciekawe czy się spodoba?

Ostatnia edycja:
reklama
te bukiety są superaśne, ale szkoda mi kasy na takie coś.. wolę wrzucić w kopertę i niech sami sobie kupią ubranka ;-) w tę sobotę idę na kolejne z 3 wesel, jedno już mam za sobą heh.

Gdzieś na któreś stronie wyczytałam,pisała to Rudson,że trzeba przynieść swoje pieluchy tetrowe i je zostawić.:szok:

Przez cały pobyt w szpitalu dzieciaki są owijane w szpitalne tetry...no i chyba ze względu na "zużycie" proszą o zostawienie 3 szt. - mają na wymianę najbardziej zniszczonych

U mnie tez trzeba przyniesc kosmetyki, pieluchy jednorazowe i wielorazowe i jeszcze pare rzeczy z "listy"...ale to chyba wszedzie tak jest??? Czy nie?? Czy tylko ja i Rudson mieszkamy w takim zaścianku :(

Kinga
nie miały kobitki kosmetyków...dzieci myte były wszystkie jednym mysłem szpitalnym:tak:

Weszlam sobie wlasnie na strone opolskiego szpitala polozniczego, ze by zobaczyc zdjecie synka znajomej - oni tam maja galerie wszystkich maluszkow.

Przy okazji przejzalam liste rzeczy ktore trzeba przyniesc ze soba do szpitala i jest na niej papier toaletowy :szok:

Przy okazji przejzalam liste rzeczy ktore trzeba przyniesc ze soba do szpitala i jest na niej papier toaletowy :szok:

U mnie nie ma na liście, bo to się rozumie samo przez się ;-)

kasiadz
Super taki bukiecik, na pewno bardziej praktyczny niż zwykłe kwiatki czy maskotki :-)

EDIT:

Znalazłam listę rzeczy do szpitala z sr, ale dotyczy ona oddziału, na którym poprzednio leżałam. W każdym razie warto pamiętać jeszcze o golarce, staniku, wodzie mineralnej. Muszę sobie zrobić osobną listę, bo w trakcie pakowania pewnie o podstawowych rzeczach zapomnę :/

Mam nawet listę rzeczy dla dziecka na wyjście: duży koc, rożek, koszulka lub body, sweterek, czapeczka cieniutka i czapeczka wełniana, fotelik. Jednak ta sr się na coś przydała ;) Tylko po co ten duży koc?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry