reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

ja bylam wczoraj wplacic reszte kasy za wozeczek i wymyslilam jaki kolor wybiore :)
gondole na zime czarna, maxi cosi czarno zielone a spacerowke denim(jakby z jeansu) z srodek z kolorowe paseczki <jupi> i kupilam mlodemu kurtke w next, taka mega zolta a tatus mu kupil dresik z adasia hehe

reklama
ja bylam wczoraj wplacic reszte kasy za wozeczek i wymyslilam jaki kolor wybiore :)
gondole na zime czarna, maxi cosi czarno zielone a spacerowke denim(jakby z jeansu) z srodek z kolorowe paseczki <jupi> i kupilam mlodemu kurtke w next, taka mega zolta a tatus mu kupil dresik z adasia hehe

A to sliczny bedziesz miala wozeczek! :-) koniecznie cyknij fotke jak juz bedziesz go miala!

Ja juz zapomnialam co to jest "okres"... Bo niestety mialam zawsze ostro bolace:( Lekarz mi zawsze powtarzal ze po urodzeniu dziecka sie poprawi! No sprawdzimy!!

Mnie się poprawiło :-) Często musiałam brać po kilka tabletek w pierwszych dniach (inaczej mdlałam), a po ciąży 1-2 lub wcale :-)Trzymam kciuki, żeby u Ciebie też tak było :-)

dziś udało mi się kupic za całkiem fajną cenę leżaczek

Bardzo ładny ten leżaczek :-) Sama nie zdecydowałam się kupić leżaczka, bo w sumie tę samą rolę bardzo dobrze spełnia fotelik samochodowy i krzesełko do karmienia w pozycji leżącej ;-)

Dziewczyny znalazłam cudowna wanienkę :-) Anatomiczny kształt wanienki umożliwia kąpiel w 2 wygodnych pozycjach w zależności od wieku dziecka: półleżącej i siedzącej. Myślę,że super sprawa dla początkujących rodziców :-) Co o niej myślicie?

WANIENKA HIPCIO PRIMA BABY 3 kolory + PREZENT (1717359182) - Aukcje internetowe Allegro

Nigdy takiej nie używałam, ale wydaje mi się mało praktyczna i mała :-( Pewnie zależy od przyzwyczajenia ;-)

a jeszcze się pochwalę jakie cudeńko wylicytowałam, żeby mieć w co maleństwo ubrać jak ze szpitala będziemy wychodzili :)
62 VERTBAUDET kombinezon 2w1 PRZEŚLICZNY (1709022515) - Aukcje internetowe Allegro

Śliczny :-)

maxi cosi , tylko na zywo kolor tej zieleni jest duzo bardziej intensywny
Cybex Aton. - Cress - Luna - Mamas & Papas
gondolka czarna
Sola Carrycot - Black - Sola - Mamas & Papas
a spacerowka taka
Sola 2 in 1 - Denim - Sola - Mamas & Papas
i taki spiworek
Urbo/Sola/Luna Footmuff/Liner - Denim - Liners & Footmuffs - Mamas & Papas

odbiore go dopiero we wrzesniu, bo narazie mi tutaj nie potrzebny

Sliczny wozek!!! Mamas&Papas ma super rzeczy wogole ale w PL ceny sa kosmiczne :szok: A fotelik bedziesz miala Cybex Aton tez super, zastanawiam sie nad takim albo nad Maxi Cosi

Marti ja kupilam ta butelke Medeli Calma ale nie powiem ci czy dobra dopoki maluszek nie wyprobuje. Mi sie podoba w niej system ze dziecko na prawde musi ssac jak z piersi zeby cos tam polecialo. Mam tez butelki TT te o ktorych pisala ilonka26

ja tez bede kupowac buteleczki z TT :)

ale oglnie z takimi zakupami to w lesie jestem, mam tylko ciuszki
wczoraj szukalam koszul jakis wzglednych ale kurde nie moge znalesc nic rozpinanego, musze pojechac do mathercare

reklama
Do góry