Rudson
Mamy październikowe 2007
Ati ja mam taka po Domelu...faktycznie jest spoko...jak juz podrósł to siedział sobie z drugiej strony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piszę w kontekście tego jakie sobie zakupić na okres porodu i połogu, bo nie mam pojęciaw jakim kontekście pytasz??
wydaje mi się że ta wanienka jest mała bynajmniej jak dla mnie. ale każdy ma inne preferencje, ja mam najzwyklejszą wanienke bo wg w takiej najwygodniej kąpać.Dziewczyny znalazłam cudowna wanienkę :-) Anatomiczny kształt wanienki umożliwia kąpiel w 2 wygodnych pozycjach w zależności od wieku dziecka: półleżącej i siedzącej. Myślę,że super sprawa dla początkujących rodziców :-) Co o niej myślicie?
WANIENKA HIPCIO PRIMA BABY 3 kolory + PREZENT (1717359182) - Aukcje internetowe Allegro
tricolor ja chce kupić chustę do noszenia małej, ale to po porodzie zastanowię się jaką kupić. A masz jakieś typy??
ja pamiętam że po pierwszym porodzie używałam takich wkładek kupiłam je w aptece niebyły wcale takie drogie a przydały mi się tylko na chwilę ale tylko dlatego że miałam cc więc mnie wyczyścili a wkładki wykorzystałam jako wkładki do pieluchy tetrowej na pierwsze kupki małej.
dziś udało mi się kupic za całkiem fajną cenę leżaczek
Dziewczyny znalazłam cudowna wanienkę :-) Anatomiczny kształt wanienki umożliwia kąpiel w 2 wygodnych pozycjach w zależności od wieku dziecka: półleżącej i siedzącej. Myślę,że super sprawa dla początkujących rodziców :-) Co o niej myślicie?
WANIENKA HIPCIO PRIMA BABY 3 kolory + PREZENT (1717359182) - Aukcje internetowe Allegro
a jeszcze się pochwalę jakie cudeńko wylicytowałam, żeby mieć w co maleństwo ubrać jak ze szpitala będziemy wychodzili
62 VERTBAUDET kombinezon 2w1 PRZEŚLICZNY (1709022515) - Aukcje internetowe Allegro
tośmy się źle zrozumiały, bo ja pytałam czy chodzi ci o chłonność, wielkość czy cuś?? ale mniemam, ze o to teżpiszę w kontekście tego jakie sobie zakupić na okres porodu i połogu, bo nie mam pojęcia
.
tośmy się źle zrozumiały, bo ja pytałam czy chodzi ci o chłonność, wielkość czy cuś?? ale mniemam, ze o to też
ja kupię z belli, są chyba nawet tańsze, a u mnie w szpitalach wszyscy je polecają, z resztą i tak kupię je na pobyt w szpitalu, bo w domu już zmienię na zwykłe skrzydełkowe z naturella
tricolo dzięki za podpowiedź, myślę, ze na dobry początek kupię używaną, ale i tak musze się zastanowić, bo przeciesz mała urodzi się w październiku, więc przez zimę nie będę ją targać pod kurtką, bo i mi będzie niewygodnie i jej, a około kwietnia to nie wiem czy już mała nie będzie za duża na chustę :/