reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

tricolor dzieki za linka - poczytam sobie jak wroce do domu z pracy :)

kasiadz z chustami, nosidelkami jak ze wszystkim opinie, nawet specjalistow sa podzielone.

reklama
tricolor ta kołyska mi się bardzo podoba. może gdyby nie to że mam salon oddalony o 3m od sypialni to może i bym sobie taką sprawiła, no i cena dość wysoka. ale w przyszłości jak już się przeprowadzimy do domku i trafi się kolejne dziecko to kto wie?

co do chust i tych różnych nosidełek to jestem sceptycznie nastawiona. Z tego co słyszałam to ortopedzi stoją na stanowisku że zniekształca to kręgosłup a te nosidełka z powodu zwisających nóżek doprowadzają do problemów z miednicą. Zresztą szwagier jest rehabilitantem i też stanowczo odradza takie rzeczy. Więc ja raczej z tego zrezygnuje:)

Ja chodziłam na warsztaty z chust i jestem jak najbardziej ZA, tak samo jeśli chodzi o nosidła, ale oczywiście nie mówie o tych "zwykłych" bo faktycznie cały cięzar na miednice idzie , na bioderka i jest kiszka.
Jak wiadomo, kazdy ma swoje doświadczenia, swoje źródła informacji itd no i swoje zdanie co za tym idzie :-)

No, a mei-taia moja kumpela dała sobie uszyć i Ją o wiele tanie wyszło. Tez oczywiście polecam bo faktycznie tez jest bobre :tak:

sivi bardzo mi się podoba twój wózek :)

Marti
fajny ten zestaw kąpielowy, ale jak ktoś ma w domu dużo miejsca, myślę, że bez niego też można się obejsć

Kingolinka fajne łóżeczko z możliwością bujania dobrze widzę??

Dominika mi się te 2 łóżeczko podoba, ale tylko dlatego że jestem tradycjonalistką, z kołyski dziecko szybko wyrasta i choćby nawet dlatego bym jej nie kupiła

tricolor
ja chce kupić chustę do noszenia małej, ale to po porodzie zastanowię się jaką kupić. A masz jakieś typy??

ja pamiętam że po pierwszym porodzie używałam takich wkładek kupiłam je w aptece niebyły wcale takie drogie a przydały mi się tylko na chwilę ale tylko dlatego że miałam cc więc mnie wyczyścili a wkładki wykorzystałam jako wkładki do pieluchy tetrowej na pierwsze kupki małej.

dziś udało mi się kupic za całkiem fajną cenę leżaczek

Załączniki

• 1713318390.jpg
    1713318390.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry