reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Otrzymałam o to taką kołyskę wiklinową na uchwytem i na kółeczkach. Coś jak wózek, tylko że domowy. Może się sprawdzi...:confused:

Załączniki

• IMG_7242.jpg
    IMG_7242.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 63
ja nadal mam tylko termometr z Lidla ;-)
To z nowych rzeczy ja też mam termometr i nianię. Parę ciuchów po Zosi i resztę muszę kupić
Malutka zapomniałam na głównym napisać, że ten komplet dla chłopców uroczy szczególnie ten dzianinowy pajac z kieszeniami.
No i dopiero dzisiaj jak przeglądałam zakupowy to zobaczyłam łóżeczko. Podoba mi się. Napisz mi proszę czy do tego wyrka pasuje standardowy materac 120/60?

To z nowych rzeczy ja też mam termometr i nianię. Parę ciuchów po Zosi i resztę muszę kupić
Malutka zapomniałam na głównym napisać, że ten komplet dla chłopców uroczy szczególnie ten dzianinowy pajac z kieszeniami.
No i dopiero dzisiaj jak przeglądałam zakupowy to zobaczyłam łóżeczko. Podoba mi się. Napisz mi proszę czy do tego wyrka pasuje standardowy materac 120/60?
Niestety nie, mi zależało na mniejszym łóżeczku niż standardowe, a materacyk taki jaki jest w komplecie moim zdaniem wystarczy, choć można i kupić w takich rozmiarach na allegro...

kochane a czy możecie mi powiedzieć czy te podgrzewacze faktycznie są niezbędne? jakos mam wrażenie że da się bez nich obejść...

ja juz kupilam
szanse , ze karmic cycem ma bardzo male , a ze bede dlugo to juz wogole zerowe wiec wiem , ze mi sie przyda :)
mozna sobie radzic innaczej , ale jak male placze z glodu to czas sie liczy hehe

Asionek31 wanienka akurat tam jest. Butelki itp skopiowałam sobie z innej strony. Ale może napisz czego tam brakuje, to sobie dopisze, bo ja to zielona jestem.

kurcze jak dla mnie mase rzeczy ... wiesz co wejdz sobie na ten watek i poczytaj :) ja z niego skorzystalam bardzo duzo , powykreslalam mase rzeczy niepotrzebnych , a dodalam potrzebne dziewczyny juz maja doswiadczenie , bo mamuski sie wypowiadaja takze polecam poczytac :)
Polecamy - odradzamy :) - Forum Wizaz.pl

Ewa Banak ja tam uważam, że garnek z wodą wystarczy zamiast podrzewacza
Klementinka dzięki za opinie na temat TT, własnie ta nakładka też wydawało mi się, że jest ok, a Ty to potwierdziłaś :)

ja mam taka kuchnie , ze jakbym miala garnek z woda wstawiac to dziecko by sie zaplakalo to raz , a dwa bym na rachunki nie wyrobila :)

kobitki co sądzicie o tym podgrzewaczu z funkcją sterylizacji

SPRAWDZONY PODGRZEWACZ DO BUTELEK +WYBIERZ GRATIS! (1681175519) - Aukcje internetowe Allegro

moja mama zajrzała mi przez ramię jak przeglądałam i uparła się zeby w jej imieniu kupić ....kurde jakaś nieznana firma no niby "chwalą " się że mają akceptację sanepidu, że przebadani...ale nie wiem co o tym myśleć

gdzies dziewczyny polecaly ten podgrzewacz z tego co pamietam

Otrzymałam o to taką kołyskę wiklinową na uchwytem i na kółeczkach. Coś jak wózek, tylko że domowy. Może się sprawdzi...:confused:

fajna :)

reklama
Do góry