reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

kasia ja bym tego tak nie zostawiła, jak masz paragon i możliwość podjechania do tego sklepu to jedź i niech ci ten stojak wymieni na to co chciałaś, ja to zawsze mówię, ze polak to zawsze kombinator, wiem że sama polką jesterm ale szlak mnie trafia jak słyszę o takich cwaniakach :/

icarium
fajne flanelowe i tetrowe pieluchy, a te wielorazowe ktoś kupował na forum i nawe Miłka gdzieś wrzucała link o tych pieluchach, poszukam i wrzucę

reklama
z chęcią bym pojechała ale do tego sklepu mam jakieś 60km więc chyba jeszcze raz szwagierkę wyślę bo ona mieszka w tym mieście. Zobaczymy co z tego będzie oby się nie okazało że łóżeczko nie takie (jutro się okaże jak szwagierka ja do nas przywiezie)

A ja pragne bialej poscieli takiej gladkiej.Najchetniej z haftem Richelie(tak to sie pisze?),albo z koronka.I takiego czegos nie umiem znalezc.

icarium
fajne flanelowe i tetrowe pieluchy, a te wielorazowe ktoś kupował na forum i nawe Miłka gdzieś wrzucała link o tych pieluchach, poszukam i wrzucę

Będę wdzięczna :-)

Bardzo ładne, ale moim zdaniem nie warto wydawać tyle na pościel :baffled:

A ja pragne bialej poscieli takiej gladkiej.Najchetniej z haftem Richelie(tak to sie pisze?),albo z koronka.I takiego czegos nie umiem znalezc.

Białej :confused: Wiesz co czynisz? ;-)Przy małym dziecku jest tyle kolorowych 'wypadków', że biel wydaje mi się bardzo niepraktyczna. Ale oczywiście będzie wyglądać pięknie ;-)

To moje jedyne 'ciuszkowe' zakupy :) Szkoda, że nie wiedziałam, że coś takiego jest jak młody był mały :/ Mam nadzieję, że sie sprawdzą :)

sprawdzą się sprawdzą są super :tak::tak::tak:

a ja polecam pościele z IKEA - domel miał 3 na zmianę i super się sprawdziły. teraz planuję dokupić taką

VITAMINER RAND Pościel do łóżeczka, 4szt. - IKEA
super super :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A ja kobitki preferuję pościele z IKEA - domel miał 3 były extra

teraz planuję kupić taką - aby drugiemu odmienić :-D

icarium sliczne

ja dzisiaj bylam w h&m i tez kupilam kilka slicznych rzeczy :)))
zaraz pstrykne focisze :)

o mam :)
eldu75.jpg

qn7lh4.jpg

zeby sie R milo zrobilo, w koncu dzisiaj dzien ojca :-D
5n7ocl.jpg

wqzpyu.jpg

Ostatnia edycja:
Karolciu- moja Zuzia miała białą z falbanką -,na ochraniaczu na główka wyhaftowany był tylko różowy słonik.Pięknie sie sprawdziła,cudnie czyściutko wyglądała i wbrew pozorą nie miala kolorowych kleksów.Zreszta jestem maniaczką prania pościeli nie tylko moich dzieci.

Rudson - podoba mi się ta pościel :) Zawsze myślałam, że w Ikei mają niestandardowe wymiary, ale widzę, że wszytko jest tak jak trzeba ;) No i cena rozsądna...

Atram - bardzo ładne ciuszki :) Widzę, że kolorystyka unisex :p Takie zawsze podobają mi się najbardziej ;)

reklama
Rudson -

Atram - bardzo ładne ciuszki :) Widzę, że kolorystyka unisex :p Takie zawsze podobają mi się najbardziej ;)

oj tak, unisex musi byc
mysle ze glownie dlatego ze nie przepadam za zimnym odcieniem niebieskiego z ktorego wykonane jest wiekszosc ciuszkow dla chlopczykow

ale koszule zajebiste widzialam tez i sweterki w serek oj sliczne bylo
next time ;)))

Do góry