reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Hej.

No wlasnie ja go przekonuje i nic nie skutkuje narazie. Bede marudzila jak wrocil z Polski, i moze juz w lipcu bede go wyciagala na zakupy.
Wozek mamy juz wybrany, i zostanie wyslany w sierpniu do Uk z Polski. Po znajomosci. Wozek +fotelik+ posciel przewijak, koplet poscieli z poszewkami, przescieradlo.
Bo wybralam go sobie w swieta na urlopie, i o dziwo podoba mi sie caly czas! przede wszystkim jest bardzo leciutki - stabilny.
Lozeczko tez mam wybrane z IKEA, ale milo by bylo tam podjechac i obejrzec na zywo. Bo widzialam tylko online.
No i tak jak u atram czeka mnie remont w dwoch pokojach...
Pozostalo mi dokupienie drobnych rzeczy kosmetyki pieluchy i lozeczko...

reklama
A ja pragne bialej poscieli takiej gladkiej.Najchetniej z haftem Richelie(tak to sie pisze?),albo z koronka.I takiego czegos nie umiem znalezc.

sliczna musi byc :)
moze zobacz w Zara Home? kiedys widzialam cos podobnego :) oni maja wlasnie takie haftowane posciele i z reguly jasne :)

sprawdzą się sprawdzą są super :tak::tak::tak:

a ja polecam pościele z IKEA - domel miał 3 na zmianę i super się sprawdziły. teraz planuję dokupić taką

VITAMINER RAND Pościel do łóżeczka, 4szt. - IKEA
super super :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A ja kobitki preferuję pościele z IKEA - domel miał 3 były extra

teraz planuję kupić taką - aby drugiemu odmienić :-D

fajna ta posciel :) musze u siebie zobaczyc :)
tylko to pozniej , bo narazie nie planuje kupowac

icarium sliczne

ja dzisiaj bylam w h&m i tez kupilam kilka slicznych rzeczy :)))
zaraz pstrykne focisze :)

o mam :)
eldu75.jpg

qn7lh4.jpg

zeby sie R milo zrobilo, w koncu dzisiaj dzien ojca :-D
5n7ocl.jpg

wqzpyu.jpg

super ciuszki :)
te spodenki i bodziaki z love mam tez dla swojego hehe

icarium super zakupy :tak::tak::tak: to body dla tatusia świetne :-D:-D

ja miałam ambitny plan prasowania...ale domel tak strasznie ulewał że pralka i suszarka chodziły 4 razy dziennie...na prasowanie już brakło czasu :sorry:

pysia ja tez wychodze z tego zalozenia ze lepiej na raty wszystko kupowac bo pozniej wszystko naraz to meczace jest. Poza tym teraz na spokojnie mozna poszukac i sie zorientowac.

atram sliczne te ciuszki!

ja podobnie jak wy uważam że rzeczy dla maleństwa powinno się już powoli kupować a nie wszystko na ostatnią chwilę. Teraz jeszcze jest czas żeby sobie pooglądać i powybierać a na ostatnią chwilę to zazwyczaj bierze się to co jest bez zastanowienia bo już nie ma czasu na przesmradzanie. A poza tym teraz w sklepach coraz częściej tak jest że nie mają w magazynie produktów tylko się je zamawia. Ja początkowo na łóżeczko miałam czekać 2 miesiące ale okazało się że ktoś zrezygnował i dostałam je po tygodniu. No i kupując wcześniej rozkładają sie wydatki. Ja na przyszły miesiąc zaplanowałam zakup pościeli, ochraniacza na materac i rożka (zobaczymy co z tego wyjdzie), chciałabym taką ładną z bajerami typu ochraniacz na łóżeczko i falbanka maskująca materac:) jedną już pościel taką mam po dziecku siostry ale za bardzo nie trafia w mój gust- trochę za ciemna jest.

atram, ciuszki super:-)
też powoli kompletujemy rzeczy dla maluszka, bo lepiej jest to wszystko na raty kupić, a nie wszystko na raz.

Asionek patrzylam w Zarze ,ale niestety poscieli dla dzieci online nie bylo.Ale za to piekne do mojego pokoju .Zachorowalam na nie !
Atram to body tez ma i do tego byly czapeczki .

elifit książki pod nóżki łóżeczka? a po co mi one? :-p

Zalecają kłaść dziecko pod lekkim skosem, żeby w razie czego nie zadławiło się mleczkiem przy ulewaniu no i tak też łatwiej się podobno oddycha. Są nawet na allegro takie specjalne poduszki kliny i zastanawiam się czy takiej nie kupić TERMOPLASTYCZNA PODUSZKA KLIN SMART NOWOŚĆ!!! (1672734043) - Aukcje internetowe Allegro
Przydaje się przy katarku i przeziębieniu.

Ja też muszę się wreszcie z zakupami ogarnąć i zastanowić jakie meble do dziecięcego pokoju kupić.

reklama
Asionek patrzylam w Zarze ,ale niestety poscieli dla dzieci online nie bylo.Ale za to piekne do mojego pokoju .Zachorowalam na nie !
Atram to body tez ma i do tego byly czapeczki .

oj tak maja tam ladna posciel :)

Zalecają kłaść dziecko pod lekkim skosem, żeby w razie czego nie zadławiło się mleczkiem przy ulewaniu no i tak też łatwiej się podobno oddycha. Są nawet na allegro takie specjalne poduszki kliny i zastanawiam się czy takiej nie kupić TERMOPLASTYCZNA PODUSZKA KLIN SMART NOWOŚĆ!!! (1672734043) - Aukcje internetowe Allegro
Przydaje się przy katarku i przeziębieniu.

Ja też muszę się wreszcie z zakupami ogarnąć i zastanowić jakie meble do dziecięcego pokoju kupić.

dobrze , ze napisalas to , bo wlasnie myslalam czy kupowac czynie ... tutaj widzialam sporo takich specjalnych podkladow tylko nie wiedzialam czy mozna czy nie to stosowac ..

Do góry