reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

A ja będę mieć łóżeczko 120/60 - a jaka pościel do łóżeczka? :rofl2:

ja nie kupuje poscieli narazie
i tak maly nie bedzie korzystal z niej na poczatku
planuje tylko wiadomo przescieradla , ochraniacz i moze dokupie jeszcze z jeden spiworek , bo mam juz dwa i rozki na poczatek tez juz sa , wiec wystarczy :)

pryzybela oczywiście jak zwykle się z tobą zgadzam :-) NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ !!! Za czasów mojej córy wychwalali gryczane a teraz potępiają je za jakieś grzyby...nie można tak we wszystko bezgranicznie wierzyć co nam w reklamach klepią.
pysia jak jaką pościel?? pościelową...kolorową...poduszka, prześcieradło, kołderka...:confused:

jasne , ze nie mozna dac sie zwariowac :)
ja z reklam nie czerpir wiedzy , tylko od mamus :) i wlasnie one mialy przygody ( te zle ) z tymi materacykami wiec wole nie ryzykowac :) zreszta tutaj i tak bym nie dostala gryka kokos ...

reklama
Nie nie, ja nie wytykam że gryczane lepsze od lateksowych, tylko że nie ma się co aż tak przejmować głupimi materacykami i tym podobnymi rzeczami, wziąść na luz bo niektóre dziewczyny widzę za bardzo się przejmują pierdołami. Nic się dziecku nie stanie jak będzie spało na piankowym zamiast na kokosowym na przykład. Ja mam jakiś w kołysce ale jaki to nawet nie wiem i nawet mi się nie chce sprawdzać :-D

ja nie kupuje poscieli narazie
i tak maly nie bedzie korzystal z niej na poczatku

W sumie to też zdrowe podejście, bo mój mały do dzisiaj nie korzysta z pościeli w sposób do jakiego jest przeznaczona :-D Poduszkę w ogóle olewa, a kołderkę traktuje jak przytulankę, obok prawdziwej przytulanki którą ma :tak:A śpi sobie wygodnie w śpiworku.

Asionek jak mogę ci coś poradzić to jak masz już śpiworek to na razie nie kupuj więcej bo nie wszystkie dzieci chcą w nich spać, jak się okaże że twoje maleństwo chce w nim spać to sobie dokupisz :)

icarium taka jakaś ciemna ta pościel, ale w sumie gustowna :)

Fakt, trochę ciemna, ale lubię zdecydowane kolory :) Niestety większość rzeczy dla dzieci ma zbyt cukierkowe kolory, zupełnie nie w moim guście :/

Asionek jak mogę ci coś poradzić to jak masz już śpiworek to na razie nie kupuj więcej bo nie wszystkie dzieci chcą w nich spać, jak się okaże że twoje maleństwo chce w nim spać to sobie dokupisz :)

Popieram, podobno niektóre się nieźle awanturują z powodu śpiworka ;)

icarium - to prawda moja nie lubiła ani rożka a ni śpiworka musiała mieć zawsze luz :-D nawet teraz jak się ją kołdrą przykryję zawsze się odkrywa :tak:

reklama
Do góry