reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

dziekujemy :happy: pochwale sie,ze to byla pierwsza proba, motanie trwalo 2 min,a instruktaz zamieszczony przez kiragold obejrzalam raz 3 tyg temu i wtedy zlapalam bakcyla chustowego :-D:tak:

reklama
a jak dziecko spi w chuscie? przytula sie do mamy czy trzeba glowe schowac pod jedna pole chusty? bo chyba tak gdzies widzialam... nawet probowalam,ale mala jak juz wspomnialam byla marudna,a poza tym niewiem, czy by weszla,bo ciasno bylo...
mój się przytula. Zakryc głowy to sobie raczej nie da póki nie uśnie. Jak usnie to możesz zakryż ale muszisz odplątać i dociągnąć od nowa. Ja nie zakrywam, bo mi się zaraz budzi i wrzeszczy. Raz tylko zakryłam stąd zdjęcie w awatarze :-)ja zwijam pieluszkę na karczku zeby głowka nie latała.

A wy nie wiecie, bo dizuna się nie chwali, ale dokonałysmy nowego zakupu!!!!! Weszłyśmy w spółke i na promocji Nati zakupiłyśmy Ja grecję brązową a dziunką czerwona perłę :-):-):-)
ale się cieszę!!!! już nie mogę się doczekać!!

Jak dziecko zasnie to musisz mu naciagnac ten poziomy panel na glowke. A z wlasnego doswiadczenia musze Ci powiedziec ze Asia da sobie zakryc glowke jak juz naprawde mocno spi ;-)

A wy nie wiecie, bo dizuna się nie chwali, ale dokonałysmy nowego zakupu!!!!! Weszłyśmy w spółke i na promocji Nati zakupiłyśmy Ja grecję brązową a dziunką czerwona perłę :-):-):-)
ale się cieszę!!!! już nie mogę się doczekać!!

Dobrze ze mi przypomnialas, zaraz wysle Ci pw! :-D

A bede mogla macnac Twoja grecje jak przyjdzie? :-)

no to jutro sprobujemy z pieluszka. zkoda,ze dopiero dzisiaj ja odebralam z poczty,bo w planach mialam dzis przyzwyczajanie a jutro w chuscie do kawiarni,ale nie bede ryzykowac,ze mi sie rozplacze. poza tym, jak juz dziunka mnie uswiadomila, zeby posiedziec w spokoju mala musialaby najpierw zasnac,a z tym moze byc problem. nic to. pojdziemy za tydzien ;-)

Banana mój tam siedzi spokojnie jak nie spi też.

A z tym zakrywaniem głowy to napisałam, ze trzeba dociiagnąć, bo ja głupia o tkanej wyślalam :sorry:ale pieluszke wkładam do obu

reklama
mój się przytula. Zakryc głowy to sobie raczej nie da póki nie uśnie. Jak usnie to możesz zakryż ale muszisz odplątać i dociągnąć od nowa. Ja nie zakrywam, bo mi się zaraz budzi i wrzeszczy. Raz tylko zakryłam stąd zdjęcie w awatarze :-)ja zwijam pieluszkę na karczku zeby głowka nie latała.

Banana ma elastyczna ;-)

no to jutro sprobujemy z pieluszka. zkoda,ze dopiero dzisiaj ja odebralam z poczty,bo w planach mialam dzis przyzwyczajanie a jutro w chuscie do kawiarni,ale nie bede ryzykowac,ze mi sie rozplacze. poza tym, jak juz dziunka mnie uswiadomila, zeby posiedziec w spokoju mala musialaby najpierw zasnac,a z tym moze byc problem. nic to. pojdziemy za tydzien ;-)

Ej, a pralas chuste? Wypierz ja najpierw ;-)

no pewnie!!!! tylko koniecznie od razu musisz mi wrażenie napisać!!!! Posiikam się z podniecenia :-);-)jak szczeniak :-)

Ja tez juz sikam :-D Zaraz jak przyjda to zrobie sobie zdjecia z obydwoma :-p ale bedziesz mi zazdroscic :-D

Do góry