reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

hejka, podłączam się , że też wczesniej nie wyczaiłam że na BB też jest wątek chustowy :eek:
co do ubierania pod chusty
wczoraj piękny dzionek był wyszłam z małą, ona bodziak cienki spodenki i bardzo cienka polarowa kurteczka ja i tu baranica za ciepło się ubrałam bo koszulka polar i na to swetro ponczo. Małej było oki natomiast ja uffff jak słoneczko zaświeciło to gorąco ten polar to za dużo :-p
dobrze że juz rostopy idą będzie można bezpiecznie się poruszać :tak:

reklama
hejka, podłączam się , że też wczesniej nie wyczaiłam że na BB też jest wątek chustowy :eek:
co do ubierania pod chusty
wczoraj piękny dzionek był wyszłam z małą, ona bodziak cienki spodenki i bardzo cienka polarowa kurteczka ja i tu baranica za ciepło się ubrałam bo koszulka polar i na to swetro ponczo. Małej było oki natomiast ja uffff jak słoneczko zaświeciło to gorąco ten polar to za dużo :-p
dobrze że juz rostopy idą będzie można bezpiecznie się poruszać :tak:
ty o poncho na was dwoje załozylaś???? Masz takie specjalne czy zwykłe? Najlepiej daj fotke!

przyszła chusta:-):-):-) ale wydaje mi sie jakas wieeeeeeeeeelka:sorry:

edit.
Matko kochana nie wiedziałam ze tak cięzko jest dobrze omotać się za 5 razem małego zamotałam w 2x no ale wiem ze dobrze tego nie zrobiłam bo czułam ze z jednej strony mam luźniej i ciągle jakoś tak wychodzi ze z 1 luźniej.....
Małego tak wymęczyłam aż poszedł spać ....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wyjatkowa nie motaj sie w 2 x tylko w kieszonke-2x wydaje sie latwe ale to naprawde wyzsza szkola jazdy :tak:

A moze to kieszonka była:confused2:, nie wiem.Masz jakieś zdjecie z tą kieszonką? Mi cieżko jakoś na małego jeden bok na plecyki zaciągnać jakoś krzywo ale przecież dziś pierwszy raz miałam w reku chuste pierwszy raz sie zamotałam więc trenig trening trening :-) Kurcze szkoda,że do większych miast mam daleko i na dodatek bez auta ehh takto wpadłabym na jakies warsztaty czy coś albo to jakiej mamy co umie wiązać a znając życie jak wyjde z małym na miasto to będą sie za mnią oglaądać :laugh2:

Poszukaj kilka stron wstecz tam bedzie zdjecie Etny w niebieskiej chuscie i moje w zoltej - to kieszonka, za to ja w szarej chuscie - to 2x:-)

Piekny kolor chusty :-)
Kochana musisz go mocniej dociagnac - Patrys nie moze od Ciebie odstawac, a jak sie pochylisz nie moze sie odkleic.

Jejku jakie on ma piekne oczka :)

reklama
Dziunka to on musi miec główke przyklejoną do mnie? On sie podpiera raczkami i sie rozgląda Tylko jakos chusta go zakrywa i on ciagle liże mi chuste :sorry: a widziałam na zdjeciach ze dzieci mają odkryte buzki a mój jakoś tak ma zasłoniętą.Wiem sama , bo czuje te 'luzy' .A o wysokośc się jeszcze zapytam. Nie za nisko on sobie siedzi? Zrobie później jeszcze takie zeby lepiej było widać.

Do góry