reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

Dziecko powinno miec pupe na wysokosci Twojego pepka lub wyzej, a Ty musisz miec mozliwosc dania mu buzki w czolko bez wysilku :tak: Wloz wiecej chusty pod pupe miedzy kolanka, a mniej troszke u gory, a gorna krawedz zroluj zeby byl waleczek pod szyjka.

reklama
Ja jestem niewymiarowy człowiek- może dlatego:-D
Czyli : ciaśniej,ciaśniej , ciaśniej:-p

Mam problemy z dociąganiem... ehhhh

ja tez poprosze o wskazowki :tak:
zamotalam sie raz dwa. ale... niby jest ciasno, bo niunie musialam wciskac i siedzi bliziutko,ale jak sie pochyle, to glowa jej zwisa :sorry: niunka lize krawedz chusty jak patys wyjatkowej :-D czy ona nie siedzi za wysoko? amelka nie moze sie zdecydowac,czy lubi chuste czy nie... nie podoba jej sie,ze raczki sa schowane i po 10 min zaczela sie wiercic. mozliwe, ze przez to,ze byla juz troche zmeczona plus zblizala sie pora karmienia...

mina mojego, jak zobaczyl chuste - bezcenna... :-D:tak:

Załączniki

• 100_1401.jpg
    100_1401.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 33
  • 100_1400.jpg
    100_1400.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 33
Banana powiem Ci ze super :-) Na pierwszym zdjeciu wyglada ok, na drugim nie wiem bo mala Ci sie wykrecila i nic nie widze :-D ale wiesz, znawca nie jestem :-D

znawca nie jestes???? a kto w takim razie jest? :tak::-D

no wlasnie mala troche sie krecila, wiec niewiem, czy jej bylo wygodnie

ja tez poprosze o wskazowki :tak:
zamotalam sie raz dwa. ale... niby jest ciasno, bo niunie musialam wciskac i siedzi bliziutko,ale jak sie pochyle, to glowa jej zwisa :sorry: niunka lize krawedz chusty jak patys wyjatkowej :-D czy ona nie siedzi za wysoko? amelka nie moze sie zdecydowac,czy lubi chuste czy nie... nie podoba jej sie,ze raczki sa schowane i po 10 min zaczela sie wiercic. mozliwe, ze przez to,ze byla juz troche zmeczona plus zblizala sie pora karmienia...

mina mojego, jak zobaczyl chuste - bezcenna... :-D:tak:
bardzo fajnie :-)ja ci przeszkadza, ze głowka majta, to możesz poły dociągnąć bardziej na boki po wewnętrznych, tak żeby się spotkały tuz przy szyjce. Głupio to jakoś tlumaczę ten V na pleckach powinien byc pod samą głowką.
Ale jest super!!!

reklama
a jak dziecko spi w chuscie? przytula sie do mamy czy trzeba glowe schowac pod jedna pole chusty? bo chyba tak gdzies widzialam... nawet probowalam,ale mala jak juz wspomnialam byla marudna,a poza tym niewiem, czy by weszla,bo ciasno bylo...

Do góry