reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

No to my juz po spodkaniu kangurow, dzisiaj było fajnie i milo. Mało nas było tak kameralnie :laugh2:, nauczylam sie w koncu pozadnie wiazac kieszonke, a uwiezcie dalego mi bylo do idealu:happy:

Etna ja myslałam ze moze zlapie Ci dzis na bb i moze przypadkiem bedziesz jechać przez miasto na spotkanie kangurów. M nie zdazył wrozic z pracy do 15 . Prawko mam a autko tylko jedno...No ale wierze ze kiedys dotre tam :) a nie jak sójka za morze:-D

reklama
Etna ja myslałam ze moze zlapie Ci dzis na bb i moze przypadkiem bedziesz jechać przez miasto na spotkanie kangurów. M nie zdazył wrozic z pracy do 15 . Prawko mam a autko tylko jedno...No ale wierze ze kiedys dotre tam :) a nie jak sójka za morze:-D
A ja sie za toba rozgladalam, na zamknietm masz moj numer telefonu,, byla jedna mama z 3 mieszczna dziewczynka, ale nie byla chyba od nas, czy sie myle????? hihihi

A ja sie za toba rozgladalam, na zamknietm masz moj numer telefonu,, byla jedna mama z 3 mieszczna dziewczynka, ale nie byla chyba od nas, czy sie myle????? hihihi

dziunka walczy z grypa zoladkowa.:sorry: nie pomyslałam o tym telefonie. Nastepnym razem nie omieszkam go spisac i Cie jezeli pozwolisz wykorzystac:-D

Ja ostatnio pomyślałam ,że jednak zrezygnuje z chusty:sorry: ale ona mi się śni po nocach, ciągle myśle o niej i mam przed oczami siebie z małym w chuście.To jest obsesja jakaś:eek:.
Jutro zamawiam ją- babylonie. Dziwnie się czuję tak jakby nowy członek rodziny zawitać miał:laugh2:.Czuje sie tak jak przy urodzeniu małego. :-D Pierwsza chusta( pierwsze dziecko), jak ją wyprać(jak malucha umyć),jak ją dobrze zawiązać(jak go ubrać i przewinąć)
Ale porównanie... :laugh2:

moja juz do mnie idzie. nie moge sie doczekac.:tak:pewnie dojdzie jutro albo pojutrze. szkoda,ze za pozno na jutrzejsze spotkanie :-(

reklama
Ja ostatnio pomyślałam ,że jednak zrezygnuje z chusty:sorry: ale ona mi się śni po nocach, ciągle myśle o niej i mam przed oczami siebie z małym w chuście.To jest obsesja jakaś:eek:.
Jutro zamawiam ją- babylonie. Dziwnie się czuję tak jakby nowy członek rodziny zawitać miał:laugh2:.Czuje sie tak jak przy urodzeniu małego. :-D Pierwsza chusta( pierwsze dziecko), jak ją wyprać(jak malucha umyć),jak ją dobrze zawiązać(jak go ubrać i przewinąć)
Ale porównanie... :laugh2:

:-D:-D:-D witamy w klubie anonimowych chustoholikow :-D

Do góry