reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
Doświadczone chustomamy, co myślicie o tej chuście: CHUSTA TKANA *paseczki* 5m azimi NOWE WZORY!!! (913779113) - Aukcje internetowe Allegro ? Chodzi mi o materiał, a nie kolory ;-)

ja bym nie kupiła ; tkaniny, z których szyję najczęściej są tkane skośnie lub w jodełkę - lepiej się dociągają, dopasowują do dziecka i sprawiają, że jego ciężar jest mniej odczuwalny.
co to znaczy że najczęściej są tkane skośnie lub w jodełkę? albo są skośnokrzyżowe, albo nie są. Samoróbka...

ja bym nie kupiła ; tkaniny, z których szyję najczęściej są tkane skośnie lub w jodełkę - lepiej się dociągają, dopasowują do dziecka i sprawiają, że jego ciężar jest mniej odczuwalny.
co to znaczy że najczęściej są tkane skośnie lub w jodełkę? albo są skośnokrzyżowe, albo nie są. Samoróbka...
No widzisz, pytałam kilka stron wcześniej czy lepiej inwestować w droższą czy tańsze też się sprawdzają.... kurde, nie wiem na jaką się zdecydować :cool:

ja mówiłam "zainwestuj"!
Ja mam taką samoróbkę i męczę się okropnie. CO prawda moja jest skośnokrzyżowo tkana ale jest bardzo sztywna.

Mi się te chusty co pokazujesz bardzo podobają i pewnie jakbym cierpiała na nadmiar kasy to bym sobie kupiła tak dla urozmaicenia:-)

A używana nie będzie porozciągana ?
dobra chusta nie a prawa się porozciagać, za to będzie super złamana.

Iza załóżmy, ze umawiamy się na wtorek, jakas konkretna godzina? BO Twoje dzieci szkolne to ty najbardziej jesteś ograniczona czasowo.

reklama
Do góry