reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
wow super :tak: Ty to samouk czy gdzieś się jednak wybrałaś na nauki???
A czemu Gajka z przodu nie zamotana?????

mój entuzjastyczny post przeszedł bez echa widzę :ninja2:
dziewczyny pomacajcie tam za mnie jakieś żakardy i bambusy. Liczę na relację

Dla mnie bambus to bajka :-D

a swoją drogą - pozyczyłam mojego elastyka kolezance i nauczyłam ja kieszonki :-D moja pierwsza nawrócona :-D

BRAWO!!!:-D

ja uwazam, ze w markową. Kup uzywana, pozniej odsprzedasz za tyle samo...:tak:

Tak samo uwazam:tak:

podobno moby wrap to nie jest najlepsza marka chust. Tzn nie sa złe ale i nie zaskakują jakością (tak czytałam na chustoforum)

jak najardziej może. Elastyczne chusty powinny być ze 100% bawełny. TO chyba chodzi o sposób tkania. Mój medlej ma 100% bawełny, Leny Lamb też i polekont... niektóre mają dodatek elstyku, ale lepsze są bez.

Moja LL jest 100% bawelny:tak:

gdynia - Mapy Google

DZIUNKA, ETNA tu macie link jak trafić na poniedzuałkowe spotkanie. 10 lutego to ta główna ulica prowadzaca od dworca na skwer Kościuszki. Jeżeli wiecie o czym mówię:sorry:
Myślę , że ta mapa Was doprowadzi , bo ja raczej nie z tych co jasno , prosto i klarownie tłumaczę jak dojechać do celu:tak:
Sprawdzałam w firmie wysyłkowej- moja chusta już w sortowni w Gdańsku. Cieszę się jak łysy do grzebienia:-D

Dzieki, dzieki :-)

Ja mam chuste sleepy wrap. Jest elastyczna i tak samo pochodzenia USA:-) jak na razie jestem z niej zadowolona ale zobaczymy jak sprawdzi się na wiosne kiedy zaczną się długie spacery z jej udziałem.;-)
Tutaj jest link do strony Sleepy Wrap - Chusty Nosidelka dla Niemowląt i Małych Dzieci | Chusta elastyczna Ta sama firma sprzedaje też na allegro. Prawdopodobnie są wyłącznym dystrybutorem.

Nie wiem jak Ci sie sprawdzi wiosna, bo elastyczne sa do 10 kg, bo pozniej juz ciezko sie nosi, moja Joasia ma ponad 7kg i na dluzszym spacerze niestety opada...

no ciekawe bo na stronie pisze że się nie naciaga i jest bez ograniczeń wieku. Czas pokaże.

jasne , a pentelka pokazuje na swojej stronie na allegro wywiązaną na elastyku kieszonke zarezerwowaną wyłącznie dla tkanej...
jak wczoraj zobaczyłąm koleżankę z tak zawiązaną chusta od pentelki, i to nie naciągniętą w ogóle, to myślałam że umrę :szok:

jasne , a pentelka pokazuje na swojej stronie na allegro wywiązaną na elastyku kieszonke zarezerwowaną wyłącznie dla tkanej...
jak wczoraj zobaczyłąm koleżankę z tak zawiązaną chusta od pentelki, i to nie naciągniętą w ogóle, to myślałam że umrę :szok:

:szok::szok::szok: tez bym umarla :szok:

A to waszym zdaniem jest prawidlowe wiazanie?zdjecie ze strony na allegro moby
Chusta Moby Wrap z USA - NOWE MODNE KOLORY (916945575) - Aukcje internetowe Allegro
Zobacz załącznik 207620

Moim zdaniem REKLAMA gora, a nie zdrowie dzieci...

:szok::szok::szok: tez bym umarla :szok:

A to waszym zdaniem jest prawidlowe wiazanie?zdjecie ze strony na allegro moby
Chusta Moby Wrap z USA - NOWE MODNE KOLORY (916945575) - Aukcje internetowe Allegro
Zobacz załącznik 207620

Moim zdaniem REKLAMA gora, a nie zdrowie dzieci...
no prawidłowe nie jest, chociaż do reklamy mogli zatrudnić kogoś kto wie jak chustę zawiązać. A pamiętacie to wiązanie przodem?? To zdaje się własnie było Moby Wrap.
Dziuna wtedy ytała dziewczyn na chustoforum o opinię na temat tego wiązania i to wtedy napisały, że MW nie sa takie najlepsze. Zobaczcie tych błedów jeste wiecej ... :szok:

Dziunka bajka bajką ale ty mi powiedz konkretnie... odczucia... a żakardową macałaś???

Zakardowej nie, tylko bambusa. Bambus fajny, mieciutki, mimo beznadziejnej kolorystyki zrobil na mnie wrazenie.

Swoja droga musze powiedziec ze chusty niesamowicie przemawiaja do czlowieka - to tak jak z suknia slubna (od razu wiadomo ze to TA, wyjatkowa). I dla przykladu na tym spotkaniu KK omotalam sie w ta zolta chuste (kurcze nie wiem jak sie nazywala:zawstydzona/y:) i musze powiedziec ze choc kolor fajny, to strasznie ta chusta mnie odrzuca. Po prostu mnie nie pociaga :-D macalam ellevilla jade spring, zare teracotte i karme (chuste limitowana) i jade wyglada pieknie na zywo, wogole w wiazaniu 2x :-D, ale i jade i zara nie zrobily na mnie wrazenia w dotyku, za to karma w dotyku jest boska, mieciutka za to wyglad ma okropny :eek: Przekonalam sie na pewno ze chusty inaczej wygladaja na zywo, inaczej na zdjeciu.

reklama
Zakardowej nie, tylko bambusa. Bambus fajny, mieciutki, mimo beznadziejnej kolorystyki zrobil na mnie wrazenie.

Swoja droga musze powiedziec ze chusty niesamowicie przemawiaja do czlowieka - to tak jak z suknia slubna (od razu wiadomo ze to TA, wyjatkowa). I dla przykladu na tym spotkaniu KK omotalam sie w ta zolta chuste (kurcze nie wiem jak sie nazywala:zawstydzona/y:) i musze powiedziec ze choc kolor fajny, to strasznie ta chusta mnie odrzuca. Po prostu mnie nie pociaga :-D macalam ellevilla jade spring, zare teracotte i karme (chuste limitowana) i jade wyglada pieknie na zywo, wogole w wiazaniu 2x :-D, ale i jade i zara nie zrobily na mnie wrazenia w dotyku, za to karma w dotyku jest boska, mieciutka za to wyglad ma okropny :eek: Przekonalam sie na pewno ze chusty inaczej wygladaja na zywo, inaczej na zdjeciu.

jeju jaki jezyk..a ja przez pol posta zastanawialam sie gdzie ty jedziesz?:-D:-D:-D

Do góry