reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

kilolek - jedziesz jutro na te warsztaty?
nie, nie jade. Pół dnia będę tam jechała. A poza tym wieczorem mamy pierwsze rehabilitacje i nie chcę by młody był padnięty.

dzieki dziewczyny :happy:
moja wazy nieco ponad 5, mowisz,ze juz za pozno kupowac elastyczna?
tzn po prostu szkoda pieniędzy, bo na bardzo krótko wystarczy chyba, ze jesteś gotowa za jakieś 2 maź 3 miesiące kupić kolejną chustę

dziunka i etna super zdjęcia ale wam zazdroszczę:tak:
kilolek te zary są super no tylko cena dożyczenia troche pozostawia
ja tak wogole to zaraz dostane jakiejś obsesji na pkt chust nie wiem na co sie zdecydować:zawstydzona/y: paski mi się po nocach śnią:zawstydzona/y:
mam takie pytanko dziewczyny na chustoforum piszą o "chustach samowiążących się" myślicie że mają namyśli didki?? czy są jakieś takie w przystępnej cenie:zawstydzona/y:
a mi się pasiaki nie podobają :no: jest kilka które ewentulanie by uszły np niektóre nati (kalahari, ew. malta) albo vatanai maruyama ale dla chłopaka nie pasuje. Ja wolę wzory greckie, tloczone itp. jednolite kolorystycznie

Co do chust samowiążących to nie mam pojęcia. A te najpopularniejsze didki kosztują ok. 400-500zł

Jakos ostatnio unikam chustoforum. Nie najlepiej tam sie czuję. Jakoś fakt, ze ja stosika nie mam i mieć nie będę sprawia, ze czuję, ze am nie pasuję. Trudno mi to wytlumaczyć.

reklama
nie, nie jade. Pół dnia będę tam jechała. A poza tym wieczorem mamy pierwsze rehabilitacje i nie chcę by młody był padnięty.

tzn po prostu szkoda pieniędzy, bo na bardzo krótko wystarczy chyba, ze jesteś gotowa za jakieś 2 maź 3 miesiące kupić kolejną chustę

a mi się pasiaki nie podobają :no: jest kilka które ewentulanie by uszły np niektóre nati (kalahari, ew. malta) albo vatanai maruyama ale dla chłopaka nie pasuje. Ja wolę wzory greckie, tloczone itp. jednolite kolorystycznie

Co do chust samowiążących to nie mam pojęcia. A te najpopularniejsze didki kosztują ok. 400-500zł

Jakos ostatnio unikam chustoforum. Nie najlepiej tam sie czuję. Jakoś fakt, ze ja stosika nie mam i mieć nie będę sprawia, ze czuję, ze am nie pasuję. Trudno mi to wytlumaczyć.

Kobitko kochana, nawet nie wiesz ile dziewczyn ma np tylko 1-2 chusty - i to takie chostomanki a nie chustonowki :tak: ja tam sie bardzo dobrze juz odnajduje, z tymze nie mam zwyczajnie czasu:-(

ja na chust forum oglądam wątek sprzedam:)i recenzje chust a ogólnie rzecz biorąc to się nie wypowiadam a dzięki temu dowiedziałam sie że nati to jest b. dobra firma i chusty są porównywalne do didymosa i zastanawiam się czy którejś z tych dwóch nie sprawić sobie skoro są takie super!!!! z tym że cena mnie trochę odstrasza ale nazbieram:-)
a pasiaczki to ja uwielbiam:tak:
ona kosztuje funta??? jak tak to bierz chociażby na szmatę do podłogi jak ci nie spasuje:)
o już 6.50 więc to licytacja:)

My dziaiaj bylismy w chuscie na pierwszym spacerku i bylo super. Maly sie najpierw dziko rozgladal, bo z wozka to malo widac :) , i po chwili zasnal, a ja spacerowalam po lesie 40 min, wozkiem bym tam nie wjechala. Polecam!!! Mialam cienki sweter na to malego w chuscie, norfmalnie ubrany w kombinezonie i na to ciazowa kurtke tzn. na nas i czulam sie jak w 10 miesiacu, fajnie bylo nie widzialam gdzie ide i tak fajnie sie chodzilo jak w ciazy

A ja sie Wam pochwalę co wykonałam....:-)
Tylko na razie z misiem, bo młody spi, a skończyłam dopiero przed chwilą :-)
tylko patrzcie na paucha nie na mnie, bo ja jak zwykle koszmarnie - mój mąż nie umie robić zdjęć!!!

a no i gdyby któraś chciała sama spróbowac to tu jest link to "przepisu" http://oppamama.fm.interia.pl/upouch.html

Załączniki

• IMGP0068.jpg
    IMGP0068.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 35
  • IMGP0065.jpg
    IMGP0065.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
reklama
wpadłam tylko zdać relację - pouch spokojnie młodego wytrzymuje (choć nie wygląda) tylko móglby być trochę głębszy albo tak mi się tylko wydaje, bo mam wrażenie, ze mi dziecko wypadnie jak będzie się wiercić.

Eh po prostu nie ma to jak wiązana ;-)

Do góry