reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

no widzisz jakiego masz męża "do przodu" :-) cudze chwalicie, swego nie znacie :-D
jescze nia znam warunków ani ceny, nie odpisała mi jeszcze... jak mi odpisze, to napisze na forum..
a w jednej grupie to na pewno bedzieny bo podzial na grupy jest prosty: pocxartkujaca - nauka kieszonki i kołyski zdaje się, oraz zaawansowana - nauka wiazania na plecach :-)
EKO BABY Aktualności
ale w grupie jest max 6 osób. No to chyba nie są warsztaty na tylko 12 osób? tylko chyba w jakiś turach czy co... no zobaczmy. Tez napisałam. Mama nadzieję, ze odpisze, bo do salsalibre napisałam ze 2 tygodnie temu i do dziś 0 odpowiedzi.

reklama
ale w grupie jest max 6 osób. No to chyba nie są warsztaty na tylko 12 osób? tylko chyba w jakiś turach czy co... no zobaczmy. Tez napisałam. Mama nadzieję, ze odpisze, bo do salsalibre napisałam ze 2 tygodnie temu i do dziś 0 odpowiedzi.

tak, ilość miejsc mocno ograniczona, nie ma żadnych tur :-p
50 zł za osobę, 80 zł jeśli dwoje opiekunów... ma ostatnie miejsce, mam szybko podjąć decyzję :cool2:

tak, wiem. Też dostałam odpowiedź ale ja się nie załapałam :-(
mogę Ci odstąpić miejsce :tak: pojedziesz, nauczysz się, a potem mnie nauczysz za darmo :-D:-D:-D
a tak naprawdę to ujął mnie Twój mąż, myślę, że takiego zapału nie można zmarnować!! reflektujesz? ja sobie pójdę kiedy indziej :tak:

mogę Ci odstąpić miejsce :tak: pojedziesz, nauczysz się, a potem mnie nauczysz za darmo :-D:-D:-D
a tak naprawdę to ujął mnie Twój mąż, myślę, że takiego zapału nie można zmarnować!! reflektujesz? ja sobie pójdę kiedy indziej :tak:
to co męża samego wyślę? Ty pojedź, a potem mnie nauczysz. Poza tym Ty masz czym dojechać. Może się załapiemy następnym razem.
Mam nadzieję, ze tolokalne spotkanie wypali, bo ja już raz się próbowąłam umówić z tymi dziewczynami na wątku Żyrardowskim. Właściwie to one się umawiały, a ja juz niby po tym spotkaniu zaproponowalam kolejne u mnie i okazało się, ze żadne spotkanie się nie odbyło i nikt nie byl chętny na kolejny termin

to co męża samego wyślę? Ty pojedź, a potem mnie nauczysz. Poza tym Ty masz czym dojechać. Może się załapiemy następnym razem.
Mam nadzieję, ze tolokalne spotkanie wypali, bo ja już raz się próbowąłam umówić z tymi dziewczynami na wątku Żyrardowskim. Właściwie to one się umawiały, a ja juz niby po tym spotkaniu zaproponowalam kolejne u mnie i okazało się, ze żadne spotkanie się nie odbyło i nikt nie byl chętny na kolejny termin

rzeczywiście miejsce jest tylko dla jednej osoby, dla pary nie ma...

Iza czytałam, ze się w zwarte na 100 pociesz wybierasz? Zdaj relację.
Mnie troszkę odstrasza, ze tam mało chustowania, a więcej zabawy dla dzieci. Mój Kuba to by im taką zabawę tam urządził, ze by nas więcej nie wpuścili :zawstydzona/y:a poza tym to dzień babci.

Iza czytałam, ze się w zwarte na 100 pociesz wybierasz? Zdaj relację.
Mnie troszkę odstrasza, ze tam mało chustowania, a więcej zabawy dla dzieci. Mój Kuba to by im taką zabawę tam urządził, ze by nas więcej nie wpuścili :zawstydzona/y:a poza tym to dzień babci.

na 90% się wybiorę, bo i tak w czwartek wyprawę do wawy mam zaplanowaną :-) przetrę szlaki :tak:
mam nadzieję, że:
1. spec mnie obejrze i poprawi to co robię z elastykiem
2. jakaś mama da mi spróbować z tkaną i kilka różnych tkanych dotknę
3. jakaś mama będzie w kurtce dla dwojga, i dotkne, bo mam okrutną ochotę sobie taką sprawić :tak:
4. zdobędę nowe koleżanki, które lubią to co ja :-)
to taki plan minimum :cool2:

hihi no niezły plan!
az się boję myśleć jak wyglądałby plan maximum! ;-)

Mi też się te kurtki podobają (choć nie wszytskie) ale okropnie drogie są
Pewnie się na polarza skończy o ile schudnę do rozmiaru XL, bo inaczej to pozostanie mi najwyżej owijanie nas kocem :baffled:

reklama
hihi no niezły plan!
az się boję myśleć jak wyglądałby plan maximum! ;-)

Mi też się te kurtki podobają (choć nie wszytskie) ale okropnie drogie są
Pewnie się na polarza skończy o ile schudnę do rozmiaru XL, bo inaczej to pozostanie mi najwyżej owijanie nas kocem :baffled:

no wlasnie, drogie strasznie jak na jeden sezon byc moze tylko..

Do góry