reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
sa nawet po 700 :baffled:
no ale w takiej kurtce wpinasz dziecko z przodu i z tyłu, jest całoroczna, mona wypiac z niej polar i on jest samodzielnym ubraniem tez, no i najwazniejsze - jest tez normalna kurtka/polarem jak sie paneli nie wepnie

czy ta kobitka z allegro co sprzedaje pentelke nie sprzedaje tez polary dla chustomam do 100zl? na wiosne to mozna taki:tak:
http://www.allegro.pl/item889471557_pentelka_kurtka_bluza_polar_m_dla_chustomam.html

:nerd:
więc zaczęłam gadać z dziewczynami na chustoforum, może któraś sprzeda używaną :tak: bo 600 zł to ja za kurtkę chyba nie dam :baffled: no chyba, że dam,a el na razie myślę, że nie dam :cool2:

Drogo :baffled: Ja nawet nie mam co myslec ze moze dam, bo nie dam, bo nie mam :-p A z tym polarem masz racje :szok: nie mozna na plecach... nie pomyslalam o tym :baffled:

tu masz różne fasony Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci

malina myslisz, ze taką dużą znajdziesz?
fajne kurtały mi się ten polar mamabutterfly podoba
:nerd:
więc zaczęłam gadać z dziewczynami na chustoforum, może któraś sprzeda używaną :tak: bo 600 zł to ja za kurtkę chyba nie dam :baffled: no chyba, że dam,a el na razie myślę, że nie dam :cool2:
taaa jasne jak patrzyłam na dział sprzedam to widziałam :za kurtkę zapłaciłam 550 i sprzedam za 500 no to dla mnie to jest bezsensu bo kurtka używana a z ceny spuszczone 50 dych hmmm

Ostatnio edytowane przez moderatora:
fajne kurtały mi się ten polar mamabutterfly podoba

taaa jasne jak patrzyłam na dział sprzedam to widziałam :za kurtkę zapłaciłam 550 i sprzedam za 500 no to dla mnie to jest bezsensu bo kurtka używana a z ceny spuszczone 50 dych hmmm
to tak smao jak chusty - kupuja po 250 a sprzedają po 200

Iza czytałam, ze się w zwarte na 100 pociesz wybierasz? Zdaj relację.
Mnie troszkę odstrasza, ze tam mało chustowania, a więcej zabawy dla dzieci. Mój Kuba to by im taką zabawę tam urządził, ze by nas więcej nie wpuścili :zawstydzona/y:a poza tym to dzień babci.

już się nie wybieram:sad:.... katar leczę :growl::angry::angry::angry::angry:

Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
sa nawet po 700 :baffled:
no ale w takiej kurtce wpinasz dziecko z przodu i z tyłu, jest całoroczna, mona wypiac z niej polar i on jest samodzielnym ubraniem tez, no i najwazniejsze - jest tez normalna kurtka/polarem jak sie paneli nie wepnie

Izo zobacz u Bushido w sklepie .Ania ma taniej te kurtki Suses Kinder .
www.pieluszkoland.pl

mam taką i faktycznie jest rewelacyjna. Dużym plusem ejst to że jest wielosezonowa i starcza do 3-4 letniego dziecka na plecy .
Plusem jest tez to ze mozes chodzić w niej bez dziecka i nie wyglądasz jak wór na kartofle;) wszystko dopasowane .
Materiał bardzo dobrego gatunku .Kurta bardzo ciepła.

reklama
Do góry