reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

tylko takie rozmazane troche bo synek sie ruszal strasznie a juz wyjelam jego chyba mu sie nie podoba ograniczenie jego mozliwosci :)

Wyglada dobrze, nozki fajnie, tylko czemu ma plecki proste :confused: gdzies jeszcze czytalam, ze nozki maja otulac mame jak mis koala. A wchodzilas na chustoforum? Tam jest dzial warsztaty/spotkania, moze znajdziesz u siebie jakas mame chustonoszke? Ja jade jak sie uda teraz 16-tego do Gdanska na spotkanie Klubu Kangura :-)

moja ma chyba 5 metrow i wlasnie wkurza mnie ten ogon hehe a suszarki nie probowalam na synku nie mamy potrzeby nie placze bez powodu :) suszylam wlosy i zostawilam po prostu :) :p

w sumie nie prostuje mocno nozek ale jak zaprze sie to zmienia pozycje ... a z tym C to nie wiem jak wcisne kolanka jego wyzej to jest ok ale zaraz prostuje yh ... szkoda ze nie znam zadnej mamy co uzywa chuste by mi pomogla moze cos zle robie
a ten nawal materialu jak sie rozciaga pod pupa to nadmiar ma byc pod kolenkiem ale ktorym ? :) bo material na cala dlugosc trzeba rozciagnac czyli rozumiem ze nadmiar z prawego ramienia ma byc z prawej strony czyli pod lewym kolankiem hehhe namieszalam :p
a mzoe za wysoko wiaze synka

Ja robie na rowno pod lewym jak i prawym kolankiem.

reklama
Dziewczyny zdecydowalam juz i kupuje chuste elastyczna :-) Dzis czekam na koniec aukcji na ebayu zobaczymy czy uda mi sie kupic no i zamowie jeszcze jedna od pentelki tak na zmiane... dziekuje za rady dziewczyny, bez Was nigdy bym sie nie zdecydowala... teraz tylko pytanko na ile cm ma byc ta chusta wystarczy na 50cm czy lepiej na 57??

Kasiula jaki masz kolor chusty, trawka czy zielona zabka (no chyba ze to nie chusta od pentelki)? bo mam dylemat ktory wziasc a Twoja bardzo mi sie podoba.... no i nie wiem czy wziasc zielona czy turkusowa... bo dzis bede licytowac ciemna niebieska, prawie granatowa. ale chyba wezme zielona :tak::-) a zawsze za taka cene moge dokupic inna. zreszta mysle ze my i tak nie bedziemy bardzooo czesto jej uzywac, no chyba ze sie zakocham :-D

Dziewczyny zdecydowalam juz i kupuje chuste elastyczna :-) Dzis czekam na koniec aukcji na ebayu zobaczymy czy uda mi sie kupic no i zamowie jeszcze jedna od pentelki tak na zmiane... dziekuje za rady dziewczyny, bez Was nigdy bym sie nie zdecydowala... teraz tylko pytanko na ile cm ma byc ta chusta wystarczy na 50cm czy lepiej na 57??

Kasiula jaki masz kolor chusty, trawka czy zielona zabka (no chyba ze to nie chusta od pentelki)? bo mam dylemat ktory wziasc a Twoja bardzo mi sie podoba.... no i nie wiem czy wziasc zielona czy turkusowa... bo dzis bede licytowac ciemna niebieska, prawie granatowa. ale chyba wezme zielona :tak::-) a zawsze za taka cene moge dokupic inna. zreszta mysle ze my i tak nie bedziemy bardzooo czesto jej uzywac, no chyba ze sie zakocham :-D

Ja mam szeroka na 55cm i dla mnie nawet za duzo, ale dzidzia bedzie rosnac wiec sie przydadza te dodatkowe cm. A dluga mam na 5 m.

Klaudzia ja sie zakochalam w chuscie, ale moje dziecko chyba bardziej :-D nie potrafi bez niej zasnac:sorry2:

dziunka wejde i zoabcze na forum moze jakies spotkanie jest hehe

klaudzia moja chusta od pentelki to młoda trawka wlasnie chcialam taki radosny kolor idealna na lato :)

super tak myslalam, sliczny jest ten kolorek... a jak duza masz na 50 czy 57?

dziunka ta na 50 cm do ile powinna starczyc tzn wagowo i wzrostowo?

Nie wiem :confused: kompletnie nie mam pojecia, moze tez zaloguj sie na chustoforum, mozna tam zalozyc post a dziewczyny z checia odpowiadaja :tak:

ajjj juz problem z glowybo moj kolorek jest tylko w rozmiarze 50 cm:-D

bedzie Ci korespondował z kolorem BUZZA :-D
ja mam na 50 cm, i to wystarcza nawet zeby na nóżki naciągnąć..

:-D:-D nawet nie pomyslalam o tym

reklama
Do góry