reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

daj jakis link. Co kupiłaś?
Kolor, firm, szczegóły!!! ;-)

Firma Kari Me, z tego co tu widze bardzo popularna. kolor niebieski (ciemny)
Kari Me baby carriers

Kupilam uzywana na ebayu, na zdjeciu nic nie widac bo chusta jest poskladana i tyle wiec nie wstawiam fotki heh.

ponad 90% bawelna, przynajmniej tak pisze na stronce no i niby ma wiele nagrod...

nie zwracalam wiekszej uwagi na szczeguly bo jezeli nam nie spasuje to poprostu sprzedam... chetnych nie brakuje...

reklama
no- miala mieć 3,5% elastanu, a ma 5%, i jest bardzo rozciągliwa.. no i jak ją mocno naciągam, to brzegi nie wracają do pierwotnego kształtu, tylko już - choć używam dopiero kilka dni - zrobiły się takie "fale"..
no oczywiście nie spodziewałam się za tę cenę czegoś super, kupiłam ją jako pierwszą chustę, żeby sprawdzić, czy nam się w ogóle chustowanie wiązane spodoba :tak:
żal mam tylko o tę zawartość elastanu... inaczej w opisie oferty, a inaczej na wszywce :baffled:

Moja LennyLamb sie nie "odksztalca" a nosimy na okraglo... Nawet nie wiedzialam ze tak sie moze stac :confused:

Iza to co proponujesz kupic? Wiesz ja nie lubie dziadostwa, wole dolozyc i byc zadowolona na 100%.

Lenny Lamb, na poczatek super i nie drogo - 139zl chyba bez wysylki. 100% bawelny, nosze codziennie i nic sie z nia nie dzieje.

Ja dziś zamotałam pierwszy raz małego w pentelkę no i szczęśliwy to on nie był :-( ale mam nadzieję że małymi kroczkami go przekonam bo marzą mi się góry na lato a z wózkiem to byłaby mordęga :errr:

Dziewczyny na chustoforum doradzają powoli oswajać malucha i nic na siłę żeby juniora nie zrazić na dobre.

Dziunka śliczna ta chusta przypomina tęczę a widok tęczy zawsze mi poprawia nastrój :-) nie dziwne że się zakochałaś podobno chusty uzależniają jak narkotyk ;-)

Jade jutro (jak nie stchorze :-D) na spotkanie Klubu Kangura do Gdanska. Glupio tylko ze sama z Asia :-(

Upatrzylam sobie tkana - dziewczyny mowia ze bardziej miekka i delikatniejsza od zwyklych tkanych:
Chusta do noszenia dzieci, tkana splotem skośno-krzyżowym, bawełna z bambusem, rozmiar L - LennyLamb.com

Normalnie sie w niej zakochalam od pierwszego wejrzenia, no i nie az tak droga choc i tak duzo i musze zbierac...
dziunka- ja pochodze z okolic Gdanska i na lato bede w pl wiec jakbys miala ochote na mini zlot listopadowek to ja chetna:tak:;-)

Jade jutro (jak nie stchorze :-D) na spotkanie Klubu Kangura do Gdanska. Glupio tylko ze sama z Asia :-(

Upatrzylam sobie tkana - dziewczyny mowia ze bardziej miekka i delikatniejsza od zwyklych tkanych:
Chusta do noszenia dzieci, tkana splotem skośno-krzyżowym, bawełna z bambusem, rozmiar L - LennyLamb.com

Normalnie sie w niej zakochalam od pierwszego wejrzenia, no i nie az tak droga choc i tak duzo i musze zbierac...

z bambusem? o matko, trzebaby jakieś materiałoznawstwo zaliczyć :confused:

Ja dziś zamotałam pierwszy raz małego w pentelkę no i szczęśliwy to on nie był :-( ale mam nadzieję że małymi kroczkami go przekonam bo marzą mi się góry na lato a z wózkiem to byłaby mordęga :errr:

Dziewczyny na chustoforum doradzają powoli oswajać malucha i nic na siłę żeby juniora nie zrazić na dobre.
mó tez na poczatku nie był zachwycony, a teraz to najchetnej by tylko w chuście spał. Troche go odzwyczajam obecnie, bo z anic go nie moglam odłożyc, bo zaraz się budził i darl chuścioszek kochany.

Jutro koniecznie zdaj relację!
Chusta sliczna :-)
a co CI jeszcze ciekawego doradzaly? Może link to poczytam sobie? bo znaim znajde...

z bambusem? o matko, trzebaby jakieś materiałoznawstwo zaliczyć :confused:
wyczytalam,z ę bambus działa antybakteryjeni
myslicie, z emożna wtedy dzieciaka nie myć :confused:;-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wyczytalam,z ę bambus działa antybakteryjeni
myslicie, z emożna wtedy dzieciaka nie myć :confused:;-):-)

o, to moze w takiej chuscie pozbyłabym sie nerwicy - jak Gaja zaczyna bulgotac w chuscie, to ja NATYCHMIAST próbuje nas oswobodzić - jakos w chuscie pieluszka jt tak blisko dziecka ze nie wchłania kup :baffled::-D

reklama
no to mam szczęście bo mały robi kupę raz na 3 dni zawsze w nocy więc raczej na chustę nie trafi (nerwica mi nie grozi, no przynajmniej z tego powodu :-D)

Do góry