reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

Hmm nie wiem. A pytalas sie na chustoforum? Moze to od wiazania zalezy? U mnie tez nie ma idealnego C jak tak patrze... A sprobuj elastyczna wiazac tak jak ja jak tkana?

reklama
próbowąłam, ale kiepsko wychodzi, bo ta moja elastyczna jest strasznie szeroka niestety (prawie 70cm) i przez to strasnzie się uciąga (tam myślę, ze przez to) a co za tym idzie nie ma dobrego podparcia dla głowki anwet po zrolowaniu pieluchy. Za jekieś 2 tygodnie myślę jak będę miała pewność, że juz młody łebkiem nie zarzuci do tylu to będę mogła tak wiązać, a na razie muszę się wstrzymać.
Tez myślalam o chustoforum, jak mlody pojdzie spać to zapytam (chyba, ze drugi w tym czasie wstanie...bo ostatnio się mijaja w drzemce)

ja mam szeroka chustę to nie ma szans zeby nogi wyproswal tyle ma tam miedzy nogami napchane :-)

u mnei ciagle wyglada tak nei wiem co zle robie :/

Załączniki

• IMG_0266.jpg
    IMG_0266.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 53
przyzwyczai się :-)
wygląda bardzo dobrze, nie wiem czemu może nóżki prostować

widzę, ze suszarka w pogotowiu ;-)

kurcze, Wam takie fajne ogony tych chust wiszą, a u mnie tylko takie kawałeczki :-(ktore dodatkowo powiększają mi i tak wielki brzuch :-:)-:)-:)-(

przyzwyczai się :-)
wygląda bardzo dobrze, nie wiem czemu może nóżki prostować

widzę, ze suszarka w pogotowiu ;-)

kurcze, Wam takie fajne ogony tych chust wiszą, a u mnie tylko takie kawałeczki :-(ktore dodatkowo powiększają mi i tak wielki brzuch :-:)-:)-:)-(

moja ma chyba 5 metrow i wlasnie wkurza mnie ten ogon hehe a suszarki nie probowalam na synku nie mamy potrzeby nie placze bez powodu :) suszylam wlosy i zostawilam po prostu :) :p

w sumie nie prostuje mocno nozek ale jak zaprze sie to zmienia pozycje ... a z tym C to nie wiem jak wcisne kolanka jego wyzej to jest ok ale zaraz prostuje yh ... szkoda ze nie znam zadnej mamy co uzywa chuste by mi pomogla moze cos zle robie
a ten nawal materialu jak sie rozciaga pod pupa to nadmiar ma byc pod kolenkiem ale ktorym ? :) bo material na cala dlugosc trzeba rozciagnac czyli rozumiem ze nadmiar z prawego ramienia ma byc z prawej strony czyli pod lewym kolankiem hehhe namieszalam :p
a mzoe za wysoko wiaze synka

reklama
Do góry