reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

:-D

Ja wiaze tym drugim sposobem (taka kieszonka jak z tkanej - panel do wewnatrz, a poly rozkladam na zewnatrz) i niestety musze sie wiazac za kazdym razem jak chce wlozyc mala - bo trzeba to robic z nia. Troche to niewygodne no ale tak mi lepiej, za chiny nie moglam opanowac kieszonki z panelem na zewnatrz:sorry2:

no widzisz, a ja za pierwszym razem :-D:-D crush test dummy był zadowolony, ciekawe jak Gaja - czy mi nie zawisnie na wysokosci kolan, albo wrecz przeciwnie - ni wcisnie sie... zastanawiam si czy nie poczeac az mąż do domu wróci, zeby nas mógł wyratowac, jak sie zaplączemy :cool2:

reklama
no widzisz, a ja za pierwszym razem :-D:-D crush test dummy był zadowolony, ciekawe jak Gaja - czy mi nie zawisnie na wysokosci kolan, albo wrecz przeciwnie - ni wcisnie sie... zastanawiam si czy nie poczeac az mąż do domu wróci, zeby nas mógł wyratowac, jak sie zaplączemy :cool2:

Rob to nad lozkiem, w razie jakby spadla to na miekka posciel ;-) Mi oczywiscie jeszcze nie spadla ale zawsze tak na wszelki wypadek jakby mi wierzgnela ;-)
I musze Cie zmartwic, bo mi tez "na sucho" super wychodzilo, potem z Asia pierwszy raz tez a potem 1 proba na 6 sie udawala :zawstydzona/y:

Rob to nad lozkiem, w razie jakby spadla to na miekka posciel ;-) Mi oczywiscie jeszcze nie spadla ale zawsze tak na wszelki wypadek jakby mi wierzgnela ;-)
I musze Cie zmartwic, bo mi tez "na sucho" super wychodzilo, potem z Asia pierwszy raz tez a potem 1 proba na 6 sie udawala :zawstydzona/y:

taram!!!!! nie wiem, cy nie za mocno..

Załączniki

• IMG_4939-chus.jpg
    IMG_4939-chus.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 43
Super :-) ladny kolor :-)

Jakby bylo za mocno to nie moglabys oddychac i mala tez nie wiec dalaby Ci znac. Musi byc tak, ze jak pochylisz sie do przodu to mala dalej bedzie do Ciebie przyklejona :tak:Jak opadnie po jakims czasie tzn ze jest za lekko. No i pupka nizej niz kolanka, aby plecki byly zaokraglone. Ale ze mnie zadna znawczyni i mi bardzo sie podobacie i jest super :-D

o wlasnie chce taka kupic, nie wiem jeszcze jaki kolor ale taka firme:tak: polecacie allegrowicza?
tu jest o tych chustach [ame="http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=15421"]chusty Pentelka - zna ktoś? - Chustoforum[/ame] róznie piszą. Co człowiek to inna opinia
i tu jeszcze jeden watek. Ja pytalam o rózne "samoróbki" i podawałam aukcje z allegro i oto co mi napisały
[ame="http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=23675"]"samoróbki" - Chustoforum[/ame]

IzaBk
super :-)

Ostatnia edycja:
reklama
super :) juz nie moge doczekac sie do swojej chusty :) a w tle widze ramke z glinki hehe :)
hihi, rzeczywiście ramka stoi na stole :-D ale jestes spostrzegawcza :-D:-D

iza a co to za chuste masz?:-)
tak, to pentelka. polecam :). Na razie ok, kolor piękny, elastyczność dla mnie ok, jesczze tylko niech się dowiem jak po praniu sie zachowuje, to do konca bdę wiedziała:tak:

dziunka - napisałaś, że z tą kieszenią zewnętrzną jest trudno, a mi się udaje za każdym razem ( już trzy razy wiązałam), albo ja jestem taka zdolna, albo może coś nie tak robisz. albo to co ja robię to nie jest to o czym Ty piszesz - ja robię to co pani robi w linku :tak:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=IGUxlKw3HVo&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=IGUxlKw3HVo&feature=related[/FON"]YouTube- How to tie an AzureWrap Baby Carrier[/ame]

Do góry