reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

Po prostu ja chyba malo zdolna :-D
Poza tym mi zalezy na szybkosci (ja z tych niecierpliwych;-))a szybciej mi wychodzi moje wiazanie ;-) latwiej mi sie rozklada poly na plecach aby bylo wygodnie i nie musze zgadywac ile ma byc miejsca dla dziecka, bo robie to z dzieckiem na sobie ;-)
Powstrzymuje sie sila zeby tkanej nie kupic:zawstydzona/y: nie ma kasy, chrzciny trzeba zrobic i ur Julki, a ja tu o tkanych marze:zawstydzona/y:

Iza ja pralam od razu przed pierwszym uzyciem, bo takie jest zalecenie w instrukcji. Po praniu chusta jest bardziej miekka, tak mi sie wydaje...

reklama
Dziunka zrobisz chrzciny, mała dostanie kaskę jakąś na pewno to jej kupisz chuste!!! ;-):-):tak:

Po prostu ja chyba malo zdolna :-D
Poza tym mi zalezy na szybkosci (ja z tych niecierpliwych;-))a szybciej mi wychodzi moje wiazanie ;-) latwiej mi sie rozklada poly na plecach aby bylo wygodnie i nie musze zgadywac ile ma byc miejsca dla dziecka, bo robie to z dzieckiem na sobie ;-)
Powstrzymuje sie sila zeby tkanej nie kupic:zawstydzona/y: nie ma kasy, chrzciny trzeba zrobic i ur Julki, a ja tu o tkanych marze:zawstydzona/y:

Iza ja pralam od razu przed pierwszym uzyciem, bo takie jest zalecenie w instrukcji. Po praniu chusta jest bardziej miekka, tak mi sie wydaje...
barzij miekka czyli rozciagliwa?
ja nie mogłam dłuzej czekac, wiec cwicze na nieupranej :zawstydzona/y: ale nawet jakby nie trzeba było prac, to i tak musze, bo juz zarzygana :baffled::-)

a propos marzen - a o jakiej marzysz?:cool2:

ja nie mogłam dłuzej czekac, wiec cwicze na nieupranej :zawstydzona/y: ale nawet jakby nie trzeba było prac, to i tak musze, bo juz zarzygana :baffled::-)

a propos marzen - a o jakiej marzysz?:cool2:

Nie wiem :szok: o tkanej po prostu:-D wogole to marzy mi sie nosic mloda na biodrze ale ona jest jeszcze o wiele za mala:-D
Czytalam ze Nati pasiak i Llamb tkane sa dobre i tanie.

więc po przeczytaniu waszych postów obejrzeniu filmiku tego: Chusta Wiązana Elastyczna stwierdziłam że muszę spróbować tej chusty i kupiłam od pentelki chustę:-):-) i muszę powiedzieć że jest to rewelacja - ale na spacery i tak będę chodzić z buzzem:-D:-D i tak myślę że jak mi się to nie znudzi to kupię sobie na wiosnę piękną tkaną chustę:-):-)

Załączniki

• 2010_0108040045.JPG
    2010_0108040045.JPG
    39,7 KB · Wyświetleń: 40
  • 2010_0108040049.JPG
    2010_0108040049.JPG
    47,9 KB · Wyświetleń: 35
reklama
więc po przeczytaniu waszych postów obejrzeniu filmiku tego: Chusta Wiązana Elastyczna stwierdziłam że muszę spróbować tej chusty i kupiłam od pentelki chustę:-):-) i muszę powiedzieć że jest to rewelacja - ale na spacery i tak będę chodzić z buzzem:-D:-D i tak myślę że jak mi się to nie znudzi to kupię sobie na wiosnę piękną tkaną chustę:-):-)

o matko... w pierwszej chwili zaczęłam się zastanawiać, kiedy ja wysłałam tego maila :-D:-D toż to dokladnie moja strategia :-)

Do góry