reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

a długość to faktycznie im większa mam tym musi być dłuższa. Ja mam rozmiar 44 i chusta 4,7m to dla mnie ciut za mało. Ale dla normalnych ludzi na pewno starczy. Krótkie takie jak 2,5 metra mają ograniczoną możliwość wiązania - właściwie tylko w kieszonkę

reklama
podczytuje was i se zaczelam ogladac filmiki na youtube i ta pani pokazuje duzo fajnych rozwiazan dla noworotków jak i dla 3 miesiecznych czy wiekszych dzieci
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=hgUarJamNDw&feature=related"]YouTube- Wrap Instructions: Short Wrap Cross Carry[/ame]

taniec z chustami znamy :-)wybieramy się z Iza
ale to wiązanie to dziwne jest,bo wszędzie piszą, że nie może być na placach tak ściągnięte tylko rozprostowane ale co ja tam wiem... ;-)
ale i tez ta babka wcale tej chusty nie dociagała więc na pewno jest z tym coś nie tak :tak:
Kasiula zaglądąlaś na chustoforum? tam jest dzial o wiązaniu

Ja mam 5-metrowa i jak zawiaze kieszonke to poly siegaja az za kolana. Ale mam taka, bo chcialabym zeby A tez nosil ;-)

dzis pierwszy raz weszlam na wasz watek i sie wczytalam w niego i powiem wam ze ...

:zawstydzona/y: zakupiłam chuste ... zwykla elastyczna jak na poczatek bo zawsze bylam przeciwna im pozniej wrazie co kupie juz lepsza drozsza :zawstydzona/y:

haha dobra jesteś kochana!!! Szybko się wciagnęłaś ;-)
Pochwal się chustą!!!
elastyczna najlepsza na poczatek
Ja mam tkaną ale i tak dokupiłam na teraz elastyczną

ja to już z całą pewnościa moge powiedzieć, ze świra dostałam. W ty tygodniu na pewno zaliczę spaccerek w chuście. Miałam iść jutro w dzień ale chyba poczkam aż mąż będzie mogl ze mną iśc, bo nie wiem jak starszak na to wszystko zareaguje ;-)

reklama
a mi nie wiem ile zostaje, bo byłam dzis na spacerze jak był listonosz :dry:

ciekawa jestem, jak Gaja zareaguje na zmiane chusty..

kilolek - moze na ten spacer w poniedzialek? bede w Grodzisku :tak:

Do góry