reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

a mi nie wiem ile zostaje, bo byłam dzis na spacerze jak był listonosz :dry:

ciekawa jestem, jak Gaja zareaguje na zmiane chusty..

kilolek - moze na ten spacer w poniedzialek? bede w Grodzisku :tak:
hihi ok
tylko chyba będę musiała wziąć spacerówkę dla Kuby bo na deptak to będzie lazł ze 2 godziny :baffled:

reklama
dzis pierwszy raz weszlam na wasz watek i sie wczytalam w niego i powiem wam ze ...

:zawstydzona/y: zakupiłam chuste ... zwykla elastyczna jak na poczatek bo zawsze bylam przeciwna im pozniej wrazie co kupie juz lepsza drozsza :zawstydzona/y:

:-D brawo!!!
Niedlugo zamiast podforum Listopadowki 2009 beda Omotane Listopadowki 2009;-)

no to byłam, na poczcie, buraczka odebrałam :-D jeszcze nie motałam, bo Gaja Spi... ale kolor baardzo ładny :tak:intensywne bordo :tak:

Sprobuj najpierw na jednej ze swoich wnuczek ;-) Tak ja robilam (najpierw musialam negocjowac z Julia aby mi choc jedna udostepnila :-D) i pozniej jakos tak bylam pewniejsza wkladajac Joasie :tak:
Acha i czekam na zdjecia :)

Sprobuj najpierw na jednej ze swoich wnuczek ;-) Tak ja robilam (najpierw musialam negocjowac z Julia aby mi choc jedna udostepnila :-D) i pozniej jakos tak bylam pewniejsza wkladajac Joasie :tak:
Acha i czekam na zdjecia :)

taki miałam plan :-D zresztą, wszystkie sprzęty jakie kupuję dla Gai są najpierw testowane na wnuczkach, zwłaszcza tej jednej w różowych śpioszkach :tak: takie crush test dummies z moich wnuczek są :-D:-D:-D

a jak byłam w przychodni to przyszła jedna mama z dwulatką za rękę i miesięczniaczkiem w chuście tkanej:tak: pogadałam z nią trochę, żałuję, że nie wzięłąm jakiegoś kontaktu, bo fajna była :-p mam ndzieję, że się spotkamy na jakimś placu zabaw :tak:
maleńśtwo było zapotane w kombinezonie, pod kurtką mamy.

Joasia od kilku dni dziwnie zachowywala sie przed spaniem. Plakala, marudzila i nawet w chuscie nie chciala zasnac. Az w koncu cos mnie dzis tknelo i dalam jej smoczek. Zassala i po chwili spala:szok: A przeciez nigdy go nie chciala, wrecz sie nim dusila i krztusila! No i pomyslalam ze fajnie, nie bedzie problemu ze smokiem. Ale poniewaz akceptowala go na spacerach i w foteliku, w ktorych spala, to mysle, ze wlasnie ssanie smoka skojarzyla ze spaniem i teraz nie moze bez niego... W sumie zadowolona nie jestem, mi ze na poczatku chcialam zeby go lubila.

A teraz powiedzcie mi czy dziecko moze spac ze smoczkiem w chuscie?

A teraz powiedzcie mi czy dziecko moze spac ze smoczkiem w chuscie?

no skoro Twoje spało, to znaczy, że może :-D
moja sypia w lulu ze smoczkiem czasami...

a ja już po debiucie z lalą, udalo się:-), teraz nie mogę sie doczekać kiedy się wreszcie Gaja obudzi... a nie chcę jej sama wybudzac, bo po tym sszczepieniu może mieć kiepski humorek :sorry2:

reklama
no i tak siedzę jak durna w pustej chuście i czekam aż się obudzi... :-D

:-D

Ja wiaze tym drugim sposobem (taka kieszonka jak z tkanej - panel do wewnatrz, a poly rozkladam na zewnatrz) i niestety musze sie wiazac za kazdym razem jak chce wlozyc mala - bo trzeba to robic z nia. Troche to niewygodne no ale tak mi lepiej, za chiny nie moglam opanowac kieszonki z panelem na zewnatrz:sorry2:

Do góry