reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

Martuś pomyśl o nosidle, mei-tai bądź ergonomicznym. Bo na takie ciężary trzeba mieć porządną szmatę, w LL z Antkiem na plecach już nie będzie Ci komfortowo. Wiem, bo mam trochę porównanie ;)

reklama
Ja wciąż Gajkę noszę codziennie, na spacery z przodu, bo się boję wywrotki, na zakupy też z przodu, bo wtedy plecak z zakupami na plecach, po domu i na zakupach w dużych sklepach - na plecach. Po domu to tylko jak o to poprosi, chociaż częściej w ramach potrzeby bliskości prosi o cici ;-)

Mam sentyment do tej chusty. Poza tym przyda mi sie dla drugiego dziecka :) juz jeste złamana , super se uklada .
Jak bede miec wolna kase zgłosze sie po rade

Martuś pomyśl o nosidle, mei-tai bądź ergonomicznym. Bo na takie ciężary trzeba mieć porządną szmatę, w LL z Antkiem na plecach już nie będzie Ci komfortowo. Wiem, bo mam trochę porównanie ;)
dziunka dzięki za podpowiedz ;) ,skorzystałam i kupiłam na próbe używane ,teraz czekam aż przyjdzie żeby wypróbować :)

ja na wiosnę po porodzie będę musiała nauczyć się wreszcie plecaczka! chyba na jakiś kurs skoczę :) przyda się i przy drugim dziecku, a elastyka to chyba wezmę ze sobą do szpitala....nigdy nic nie wiadomo :)

reklama
Do góry