reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

Ja z uwagi na deszcz zaliczyłam ostatnio spacerek w Tuli i w MT - na płaszcz, założone z przodu. I musze powiedzieć że na grube ubranie zdecydowanie wygodniej było mi w MT, w Tuli byłam tak usztywniona przez kurtkę, że nie mogłam sięgnąć żeby zapiąć pasek na akrku, a bez niego ramiona mi zjeżdżały.
A jeśli chodzi o kółkowe - wasze dzieciaki dają się w nich jeszcze nosić ? Bo Alicja tak strasznie się wykręca w nim, że boję się, że wypadnie.

reklama
Ilona SORKI!!!!!!! ZAPOMNIAŁAM :/ jutro :p też szukam poucha dla siebie.

Etna mi wiązannia na biodrze nie wychodzą więc nie pomogę...

Agrafka ja wlasnie mam kolkowa na testy i albo zle cos robie albo to nie dla nas...a tak sie cieszyłam.

Poza tym moje nogi odmawiaja noszenia, normalnie uginają się kolana, nie wiem czy to ja nie mam siły,czy to po prostu Asia już na mnie za ciężka..

Dziunka ja pozyczylam kolkowa od kumpeli i u nas tez sie nie sprawdza :dry: to nie na moj kregoslup. zastanawiam sie czy jest sens kupowac tego poucha. wsumie i tak niedlugo mlody bedzie wiecej na nogach chodzil na zewnatrz a kupowac poo to zeby lezalo to nie ma sensu.

Klaudzia moż ei faktycznie nie ma sensu ale może byś sobie kupiła (albo uszyla) taki z dolnej pólki, najtańszy. Zawsze sie przydaje jak na moment do małego sklepu musisz wejść np. U mnie super się sprawdza zwłaszcza u lekarza jak idę z obydwoma chłopakami jak włoże do poucha jednego to drugiego mogę rozebrać do badania. A w szpitalu karmiłam w pouchu. Moglam w jedna reke wziąć miskę w drugą łyżkę i spacerując po korytarzu pakowąłam do dzioba. Tez nie lubię dlugo w nim nosić, bo kręgosłup boli, no i po dluższej chwili uciska michasiowi nózki. Ale na moment jest super, a dalam za niego grosze

Dziunka gdzie jest dla mnie chusta???????????? W końcu Majka bedzie za duża na noszenie.

Kilolek może ty mnie poratujesz , bo dziunka ma skleroze poporodowa i nigdy sie nie doczekam. Plisssssssssss

Chodzi mi o pouch-a najtańszego ale dobrego. Bede używać sporadycznie w ekstremalnych przypadkach. Jak mam wybrać rozmiar ??

Czy ta bedzie dobra?? http://allegro.pl/pentelka-chusta-pouch-amarant-rozm-58cm-tanio-i1309685457.html Zmierzyłam sie tak jak na aukcji było napisane i wyszło mi 58cm. I teraz nie wiem czy kupić 58cm czy dłuzsza, bo przecież na kurtke bede to zakładać?? Ratunku, na pomoc ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wysłałam ci na privie co i jak ;)

No i ja naprawdę nie jestem za zwykłym pouchem... 65 zł za dobrego poucha to nie za dużo, a potem za podobną cenę można sprzedać. Dzieci już nie ważą po 8 kg.

Na noszenie Ilonka nigdy nie jest za późno :p

Do góry