reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

pewnie przy najbliższej okazji poproszę Izę o pomoc, ale póki co sama próbuję i nic nie wychodzi :(
Poważnie zastanawiam się nam MT.
A słyszałyście opinie o nosidle Menduca?

dziubasku ja mam manduce:) dla mnie bomba, dla ignasia rowniez, bardzo polecam! solidne, dobrze wykonczone, wygodne, jedynie ja nie umiem ignasia nosic na plecach, ten pas mi sie wrzyna w brzuch, tobie tym bardziej nie polecam;/ cena moze odstraszac ale to dobra inwestycja:)

Załączniki

• nosidlo.jpg
    nosidlo.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Dzibasku my mamy miekkie nosidlo ergo i jestesmy bardzo zadowolone, nosi sie go jak plecak, jest leciutkie i wygodne. Mala lubi w nim siedziec i czesto w nim zasypia. Mozna nosic z przodu, stylu i na biodrze. I jak zasnie to jest taki kapturek aby glowka nie leciala do tylu, bardzo przydatny :tak:DSC05522.jpgDSC00471.jpgDSC00472.jpgDSC00479.jpgDSC00679.jpgDSC05519.jpg

Dziubasku mam nosidło miękkie Tuli i MT.
Tuli jest bardzo wygodne, można nosić na plecach i na brzuchu. Na plecy raczej nie zakładam jak jestem sama, bo moje dziecko jest nieprzewidywalne i się boję co jej przyjdzie do głowy w trakcie zapinania na plecach :). Ale z przodu też się bardzo fajnie nosi i zasypia zarówno na plecach jak i z przodu. Też ma kapturek, bardzo przydatny jak dziecko uśnie.
MT nosze czasem po domu - trochę niewygodne są dla mnie te węzły po zawiązaniu pasów. Ale w MT jest mi troszkę mniej gorąco niż w Tuli :)

Mnie głownie chodzi o noszenie na plecach bo juz niebawem mój brzuch nie będzie pozwalał na motanie sobie Olafa na brzuchu. A do tej pory używałam glownie chusty do noszenia Olafa.
Dzięki za odpowiedzi :)

reklama
Mnie głownie chodzi o noszenie na plecach bo juz niebawem mój brzuch nie będzie pozwalał na motanie sobie Olafa na brzuchu. A do tej pory używałam glownie chusty do noszenia Olafa.
Dzięki za odpowiedzi :)
no tak ale żeby zalozyc nosidlo na plecy musisz zapiąć się w pasie (niezaleznie przód czy tył) uż lepiej w chuście n plecach wtedy możesz tak jak Iza zawiązać, to chyba jedynne wiązanie na plecach bez ściskania w pasie

Do góry