reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

ja samego momentu wiązania się przede wszystkim boję, a jak juz zamotam na tych plechach to caly czas sprawdzam czy mi nie wypadnie, bo bardzo kulawo mi to wychodzi
nosidlo tez fajna sprawa

reklama
Ja zakupiłam Tuli :)
Testowaliśmy już kilka razy, Alusi się podoba, nawet 3 razy w nim zasnęła. Super wygodne, ale jak niesiemy na plechach to wolę żeby druga osoba patrzyla czy wszystko ok - jakoś sie boję, że jakaś osa czy coś....

Ja jedyne czego się boję to tego że ktoś mi uderzy młodą - z przodu mam nad tym kontrolę, z tyłu nie bardzo :/

Etna super! Troszkę nad lewym kolankiem popracujcie i będzie super!

Kilolek spróbuj double hammock - tam nie ma możliwości żeby Ci dzieć wypadł, nawet z rączkami na wierzchu, jest to fajne, stabilne wiązanie i właśnie na dłuższe chusty.

Ja zakupiłam Tuli :)
Testowaliśmy już kilka razy, Alusi się podoba, nawet 3 razy w nim zasnęła. Super wygodne, ale jak niesiemy na plechach to wolę żeby druga osoba patrzyla czy wszystko ok - jakoś sie boję, że jakaś osa czy coś....
super, a jaki wzór?

Ja jedyne czego się boję to tego że ktoś mi uderzy młodą - z przodu mam nad tym kontrolę, z tyłu nie bardzo :/

Etna super! Troszkę nad lewym kolankiem popracujcie i będzie super!

Kilolek spróbuj double hammock - tam nie ma możliwości żeby Ci dzieć wypadł, nawet z rączkami na wierzchu, jest to fajne, stabilne wiązanie i właśnie na dłuższe chusty.
no popróbuje ale u mnie z dociaganiem na plecach problem. A dasz mi jakiegoś linka?

Dociagasz ciągnąc "koszulkę" z przodu więc nie powinno być tak źle, nawet jak nie dociągnę idealnie to jest ok, dzieć mi nie opada, bardzo lubię to wiązanie!

YouTube - Double Hammock
taaa no poprobuję. Małe pytanko - cos wcześniej nalezy dziecku podać by bylo takie zmulone????? moje nawet jak spią nie są takie spokojne!!

też się tego właśnie obawiam..

cale brazowe, tylko kaptur jest w paski - M nie chcial wzorkowego :)
mi sie manu najbardziej podoba. Też uwielbiam Tuli, gdyby nie ta cena...

A Tuli można wypożyczyć do testowania?

Fajne te wiązanie Dziunka ;D A ten chłopczyk przecudowny, taki spokojniutki, przytulasek. Mój Olunio też jest taki ;D Kilolek on wcale nie jest zmulony ;D Po prostu dzieci mają różne temperamenty, a także w każdym momencie dnia dziecko ma inną ruchliwość.

Ostatnia edycja:
reklama
Kilolku moja Asia ruchliwa jak cholera, szalona jest, ale do wiązania spokój, ew. Julia bądź A stanie przede mna i ją zagadują. Poza tym daj Michasiowi coś do zabawy. Młoda czasem ma takie zagrania że nagle się prostuje ale staram się to kontrolować chustą bądź ręką - wtedy dociągam od nowa, poprawiam pod pupą...cierpliwym trzeba być ;)

MAM SWOJE MT!!! Dostałam od jednej dziewczyny z chustoforum :) Jutro strzelę fotki :)

Do góry